-
Aman dikkat
Arkadaşlar nu gün küçük bir kaza atlattım. Minibüs kullanırken bir kuryeye çarpıyordum. Olay s.yle oldu daha dönebilme için hafif sola kırdım sol aynamda kurye arkadaşı gördüm, sağa sinyal verip dönene kadarki milisaniyede nasıl yaptıbilmiyorum sağıma girdi. Son anda kazıkladım freni arkadaş da beni sıyırıp yola düz devam etti. E madem sağa dönmüyorsun bekle be birader ne diye imimizin başını da belaya sokuyorsun. Değil mi?
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
İsmail geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Kuryeler biraz tez canlıdır beklemeyi sevmezler öyle...
-
Gecmis olsun, kurye sansliymiski sizin gibi halden anlayan sofore denk gelmis...
Daha 7 aylik ve 14000km lik motor surucusuyum ve istanbul beni cok zorlasada, taksi minibus va bi yana, bence kuryeciler motorcunun en buyuk tehlikesi...e5 de serit degistirmek, normal ilerlemek ne mumkun, hemen mermi gibi tepenizdeler...
Isin baska sikintili yani motor kuryecilerinin cogunun uyusturucu alip trafige cikmasi(mekan cafe isleten ve kuryeci calistiranlar iyi bilirler) ve onlarla ayni trafikte olmak bi motorcu olarak beni tedirgin ediyor...
Tekrar gecmis olsun
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
İsmail abi çok geçmiş olsun ... kurye kardeşlerimize diyecek söz bulamıyoruz kimi zaman .Allahtan sorunsuz bir şekilde çözülmüş
-
bende daha 500 600 km den beri motorla istanbul trafiğindeyim en çok minibüscülerden illet ettim ama tüm motorcular benim dostlarımdır :)