Merhabalar,
Tüyap çevresinde Nissan Mikra araca ekspertiz yapabilecek güvenilir servis, eksper vs var mıdır ? Dayım Ankarada'dan bulmuş bir araç ama baktırmak istiyor almadan ben gidip baktıracağım.
Şimdiden teşekkürler.
Yazdırılabilir Görünüm
Merhabalar,
Tüyap çevresinde Nissan Mikra araca ekspertiz yapabilecek güvenilir servis, eksper vs var mıdır ? Dayım Ankarada'dan bulmuş bir araç ama baktırmak istiyor almadan ben gidip baktıracağım.
Şimdiden teşekkürler.
Akın o taraflarda yetkili servis vs. bulamazsan Büyükçekmece - Çatalca yolu üzerinde bir usta var. Ona yönlendirebilirim seni.
Forumdan berkay bektaş a ulaşın. Serviste çalışıyo diye biliyorum.
Otoportta ekspertiz yapan yerler var diye biliyorum torium avm yanında. Harici olarakta uğur abinin dediği gibi forum üyelerinden berkay bektaş bu konuda yardımcı olacaktır
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beylikdüzü otoportta profesyonel olarak sadece expertiz yapan firma varmış aracı bilgisayara bağlayıp a dan z ye motor komresörüne kadar herşeye detaylı bakıyormuş 200 - 250 tl ücret alıyormuş
Ankaradan yapılacak yardım edilecek birşey varsa elimizden geldiğince yardım edebiliriz.
Otoport AVM de Hudson servisinin yanında eksper var iyi diye de duydum. Bi bakabilirsin oraya. Torium un yanında hemen yer olarak ta yakın