-
Afyondan selamlar!!!
Merhaba Arkadaşlar.İsmim Hamit. Aranıza yeni katıldım. Geçen yıl Kuba superlight 200 modeli motorsiklet ile cruiser motorlara merak saldım. Öğretmenim ve boş zamanlarımda doğanın tadını çıkarmak istiyorum. Kararımı daytona modelinde verdim. Umarım en kısa zamanda güzel bir daytona bulur sürüşlere başlarım. Satmak isteyen yada tavsiyede bulunabilecek arkadaşlarımın mesajlarını bekliyorum. Herkese iyi günler.
-
Merhaba Hamit hoşgeldin. İnşallah en yakın zamanda aradığın makinaya kavusursun. İstediğin gibi gönlünce doğanın tadını cikarabilirsin. Forumda ve yollarda aktif olmayı unutma
-
Merhaba Hamit Afyon'dan aramıza hoş geldin Daytona güzel makinadır en kısa sürede alır keyfini sürmeye başlarsın inşallah 8)
-
RR'a hoşgeldin hamit. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle8)
-
Öğretmenim hoşgeldiniz umarım herşey gönlünüzce olur :)
-
-
Hocam hosgeldiniz. Dilediginiz daytonaya en kisa zamanda ulasmanizi temenni ederim
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Hamit Afyon'dan aramıza hoşgeldin. Umarım en kısa sürede gönlündeki daytonaya kavuşursun. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle
-
Aramıza hoşgeldin Hamit.Umarım en kısa zamanda gönlündeki motora kavuşursun 8)
-
Hocam hoşgeldiniz hayalinizdeki motoru en kısa zamanda almanız dilegiyle herşey gönlünüzce olsun..
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi