arkadaşlar gelirim gayet iyi, fakat sabırsızım biraz. bu yüzden senetle ya da borçla 125 lik ya da 150 lik başlangıç için uygun bir motosiklet arıyorum. yardımcı olan çıkarsa sevinirim arkadaşlar
Yazdırılabilir Görünüm
arkadaşlar gelirim gayet iyi, fakat sabırsızım biraz. bu yüzden senetle ya da borçla 125 lik ya da 150 lik başlangıç için uygun bir motosiklet arıyorum. yardımcı olan çıkarsa sevinirim arkadaşlar
Arkadaşlar ,
Emre senet veya diğer güvencelerle motor arıyor. Kendisini tanırım ,ödemelerini düzenli yapar. Bu konuda aklınızda bir şüphe kalmasın. Motorunu değiştirmek,satmak isteyen arkadaşların dikkatine...
0 ariyorum diyorsan Izmir'de bi yer biliyorum
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Düşündüğün bi tarz var mı yoksa herhangi bir küçük hacim oluyor mu? Bizim ustada cfmoto 150lik su soğutmalı vitesli bi motor var ama istersen fiyat ve taksit konusunda sorabilirim.
Erhanin bahsettiği motoru bende biliyorum. Temiz ve yeni motor.
başlangıç için olacağından 150 ya da 125 bile olur, model takıntım yok açıkcası, ayda 300-400 civarı ödeyebilirim.
İstanbul'da senetle satış yapan sadece point motor var bildiğim. sahibinden.com üzerinden aratırsan bulursun baya farklı motor seçenekleri vardı geçenlerde baktığımda
Eğer ankaradan düşünürseniz bahsettiğimiz motor hem çok uygun hemde çok temiz
eskişehirdeyim, ankara yakın, uygun olur fakat ama chopper arıyorum ben.