-
Herkese merhabalar
Herkese merhaba. Ben Gökhan. Ankara'da oturuyorum Bilkent Üniversitesi Ekonomi öğrencisiyim.Ankara ekibinin buluşmalarına 1 aydan fazla bir süredir katılıyorum. Bir aksilik olmazsa 6 ay içerisinde motorumu satın almak istiyorum fakat daha önce hiç tecrübem yok. Başlangıç için Daytona 250 tavsiye eder misiniz? Yeni başlayan biri için uygun mudur ağırlık vs.
Herkese keyifli sürüşler dilerim :)
-
oo gökhanım :) kardesim daytonayı alırız baslarsın güzel güzel bak must öyle basladı kısa falan değilsin nasılsa rahat edersin bütcende yeterse tabiki daytona buluruz bitane
-
Tekrar aramıza hoşgeldin Gökhan, almaya karar verdiğinde güzel bir makine bulunur, sen de motorunla aramıza katılırsın 8)
-
Kardeşim hoşgeldin, daytona yada spyder farketmez 250 cc başlangıç için iyi bir ölçek.. Bütçeni oluştur ... Motordan önce ekipmanını ayarla.. Ekipman bizlerin en elzem ihtiyacı.. RR Ankara sana kısa bir sürede tecrübe kazandırır,sürüş konusunda kaygın olmasın. Allah gönlüne göre versin..
-
Hos geldin Gokhan kardesim. En kisa zamanda almani dilerim. 250lik de en az 125-150likler kadar baslamaya uygundur.
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Gökhan hoşgeldin... Kısmetse 150lik motorumu bugün veriyorum. 250lik bir makine bakıyorum. Kerem Hoca'nın incelemesini oku istersen. http://www.penguen.net/2015/05/regal...incelemesi-ii/
GV250 ile E-10 arasında gidip geliyorum. Ama şu an GV250 ağır basıyor gibi. Karar senin tabi.
-
Kardeşim aramıza hoşgeldin. Bence daytona uygundur başlamak için. Çok seri ve güçlü makinalar olmadıkları için başlangıca uygundur pek zorlamaz. Umarım gönlündeki makinaya kavuşursun 8)
-
Gökhan,
Hoş geldin. Makine konusunda tereddüt yaşama..8) Ankara gurubumuz ile kontak kur. Sana her türlü makine konusunda yardımcı olacaklardır. Gönlündeki makineye kavuşman dileği ile...8)
-
Merhaba Gökhan Ankara'dan aramıza hoş geldin 1 aydır toplantılara geliyorsun ama foruma yeni kayıt oluyorsun sana ceza vermemiz gerekiyor ama kıyamayız :) artık sende aradaki geçen zamanı telafi edersin inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun 8)
-
Aramıza hoşgeldin.
FORUMDA ve yollarda aktif olman dileğimle :cheesy: