-
izmirden merhaba
Adım Gökçe Ege Üniversitesinde okuyorum sizleri erkek arkadaşım vasıtası ile tanıdım ve tanıdıkça İzmir ekibindeki sıcak ortam çok hoşuma gitti bende bir motor sevdalısı olarak bu kulübe katılmayı tercih ettim henüz motorum yok ama seneye ocak başlarına doğru almayı düşünüyorum motor almam konusunda bana yardımcı olursanız sevinirim hepinize şimdiden teşekkür ederim
-
aramıza hoşgeldin iyikide seni kardeşlerimle tanıştırmışım birlikte nice sürüşlere hayatım
-
İzmirden aramıza hoşgeldin kardeşim, bi an dedim kim bu arayayım hemen felan, bi baktım Gökçe :) Gerekli yardımı hem bizden hemde forumumuzdan bulacağına eminim, hayırlısı olsun.
Gözün yolda, gönlün motorunda olsun.
-
İzmirden gökçe hanım merhaba hoşgeldiniz.. Umuyorum sizin gibi motorsever yada motoru olan bayan arkadaşlarımız da üye olur gerek artçı olarak gerek ise toplu suruslerde aramızda daha çok bayan arkadaşlarımızı goruruz.. Neden bayan patchli dişi raptorriders ler olmasın ki.. Ben yollarda çok görüyorum Küba shadow vs motor kullanan bayan arkadaşları.. İşallah sizde hayalini kurduğunuz makinaniz kavuşur RR armamizi bir bayan olarak gurur ile tasirsiniz.. Tesekkurler..
-
Tekrar hoş geldin Gökçe 8)
-
Hoş geldin gökçe. Umarım hayallerinin gerçek olmasına burada şahit oluruz
-
Merhaba Gökçe izmir'den aramıza hoş geldin inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun 8)
-
Aramıza hoşgeldin kardeşim. Toprak zaten sana en büyük desteği sağlayacaktır. Bizlerde elimizden gelen yardımı gösteririz. Kısa zamanda motoruna kavuşman dileğiyle8)
-
Hos geldin Gokce 😄
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Hoşgeldin :) E zaten toplantılara da geliyorsun. Makine için her türlü desteği bizlerden bulabilirsin. :)