-
İzmirden selamlar
Merhaba arkadaşlar ben Fatih izmirde yaşıyorum ve bir askerim 23 yaşındayım mondial mct 250 motorum var grubla çok yeni tanıştım ve iyi bi tanışma oldu . Motorum arızalandı ve beni daha önce hiç tanımayan bir üye yani bir kardeşim gelip direk yardım etti beni tamirciye götürdü ardından gideceğim yere kadar bıraktı ve bu beni çok etkiledi özellikle böyle zamanlarda böyle dostluk kardeşliklere çok ihtiyacımız var . Aranıza yeni girdim her türlü yardım ve önerilerimizi bekliyorum .
-
Söylediğin gibi böyle dostluklara kardeşliklere ihtiyacımız var, aramıza hoşgeldin kardeşim. Gerek forumda, gerek burda sana gerekli yardımı yapacağımızdan kuşkun olmasın. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle.
Gözün yolda, gönlün motorunda olsun.
-
Hoşgeldin fatih seni tanıdığımıza memnun oldum.
-
-
Fatih aramiza hosgeldin kardesim. Forumda ve yollarda aktif olman dilegi ile. Iyiki Burak'la karsilasmissin. Ailemize senin gibi guzel bir insan daha katilmis oldu. Biz de seni tanidigimiza cok memun olduk8)
-
İzmirden fatih hosgeldiniz aramiza..
-
Aileye hosgeldin Fatih...Sanssizligin sansa donusmus..super bir baslangic olmus senin icin
-
Merhaba Fatih aramıza hoşgeldin cok dogru ve güzel bir toplulugun içerisindesin gercekten burda güzel arkadaşlar abiler kardeşler var doğru yerdesin aramıza hoşgeldin 😊
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Fatih hoşgeldin kardeşim. Seni en yakın zamanda buluşma larda ve forumda görmek isteriz.
-
Merhaba Fatih İzmir'den aramıza hoş geldin biz hepimiz kocaman bir aileyiz her zaman birbirimize elimizden geldiğince yardım ederiz doğru yerdesin 8)