Arkadaşlar tekrar merhaba. Bana raporun 250lik leri hakkında detaylı bilgi verebilecek biri var mı?
Yazdırılabilir Görünüm
Arkadaşlar tekrar merhaba. Bana raporun 250lik leri hakkında detaylı bilgi verebilecek biri var mı?
9-b yi tavsiye ederim. Bir önceki motorum buydu. Balansörlü model, titreşim az. 2011 ve üstü modeller yani.
T gidon çok güzel duruyor geçen dükkana bir müşteri getirdi bence çok hoş duruyor
depo uzerındeki km saati benım dusuncemı degıstırmıstı. hoşuma gıtmemişti kisisel zevk. o yuzden 9 u aldım herhangı bır fark yok celil abının dedıgı gıbı görsel farklılık sen hangısını begenırsen.
Benim görüşüm eğer imkanın varsa ikisinin üstüne de bin hangisi sana daha rahat ve daha güzel his veriyorsa onu al. Çünkü bazıları T gidondan daha çok haz alır kimi de kartal gidondan. Benim motosikletim kartal gidon mesela. Zevk meselesidir bu. Diğer aksamlar dışında mekanik olarak sadece T gidonun radyatörü dik pozisyonda yer alıyor motorda, kartal gidonda ise yatay konumda yer alıyor. Bunların dışında görüntü ve mekanik olarak aynıdırlar. İnşallah birini beğenir, alır ve aramıza katılırsın. Hangisini beğenirsen beğen tekerin düz bassın yolun açık olsun şimdiden :)
Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. 2013 Siyah 250-9B aldım. Allah kazasız belasız kullanmak nasip eder inşallah.
Hayırlı olsun . tekerin düz bassin