arkadaşlar bugün ilk motorum Regal Raptor Daytona 250cc motosikletimi aldım.Bir aksilik olmazsa yarın teslim edecekler.Sizlerin bilgi ve tecrübelerinize bol bol ihtiyacım olacak. Benide aranıza alırsanız çok sevinirim.
Yazdırılabilir Görünüm
arkadaşlar bugün ilk motorum Regal Raptor Daytona 250cc motosikletimi aldım.Bir aksilik olmazsa yarın teslim edecekler.Sizlerin bilgi ve tecrübelerinize bol bol ihtiyacım olacak. Benide aranıza alırsanız çok sevinirim.
Abi aramıza hoşgeldin motorun hayırlı olsun güle güle kullan :) bilgi paylaşımı ve tecrübelerden yararlanmak icin en doğru yerdesin. Tek yapman gereken forumda aktif olmak ve İzmir ekibinin buluşmalarına etkinliklerine katılım sağlamak 8)
Raptor Riders ailesine hoş geldin abi. Yeni daytonan hayırlı uğurlu olsun tekerin düz bassın. Forumda ve etkinliklerde aktif olman dileğiyle. İzmir de çok güzel bir ekip var çok şanslısın :)
Abi hoşgeldin en yakın zamanda yeni motorunla seni buluşmalarda görmekten mutluluk duyarız. Yeni motorunda hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle forumda ve yollarda aktif olmayı unutma.
Teşekkür ederim arkadaşlar acemilik sürecini atlattıktan sonra etkinliklere katılmak için sabırsızlanıyorum.
aramıza hoşgeldin. birinci adın, ikinci adın ve birbirleriyle olan uyumu çok hoşuma gitti :)
Hosgeldin aramiza abi motorun hayirli olsun
Umut hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle nazar
Kardeşim aramıza hoşgeldin. Yeni motorun hayırlı olsun. İyi günlerde kullan8)
Hos geldiniz. Hayirli olsun motorunuz, kazasiz belasiz surmeniz dilegi ile... Burada bilgi ve tecrubeden daha fazlasini bulacaksiniz emin olun. 😊