Evet sonunda motoru kucağımıza aldık
Merhaba arkadaşlar. Motorumda normalde krank bilyasından ses gelmeye başlamıştı yaklaşık 1 hafta önce. Bugün milas'tan muğla'ya giderken yola çıktıktan yaklaşık 10 km sonra motosiklet pır pır pır sesi yaptı ve gaz yememeye başladı hemen kenara çekip durdum ve motor stop etti. Marşa bastım fakat motor isteksiz çalışıyodu gazı bıraktığımda stop ediyodu. Neyse muğla'ya gitmekten vazgeçip milasa dönmeye karar verdim yolda kaldım gibi oldu yani. yavaş yavaş ilerlemeye başladım biraz yokuş aşağı olduğu için boşa alıp rahatça aşağıya indim aşağıya. Ama motorun sesi iyice değişmeye başladı çok gürültülü çalışıyodu açık egsozun sesini bastıracak şekilde ve artık çalıştırma beni gibi bağırıyodu neyseki eve az kalmıştı. Eve geldim ve motoru stop ettim. Bi baktım ki motorun aşağıdan yağ damlıyor ama az değil baya damlıyor. Altına yağ tası gibi bi tas koydum içine dolsun diye.
Yani kısacası motosikletimin motorunu kucağıma aldım. Yarın motor tamircisini çağırıp baktırıp bi konuşacağım. Duyduğum kadarıyla olay bana biraz maddi ve manevi yönden fazla gelecek. Başına bu tür olay gelen, motor rektefiyesi yaptıran veya bilgisi olan bütün arkadaşlarım, abilerim yorum yapıp yardımcı olursa ve görüşlerini paylaşırsa çok sevinirim. Sonuçta son bi ayım kalsa da hala öğrenciyim ve bu işi en iyi - en ucuz şekilde halletmem lazım çünkü motorumu çok seviyorum.