-
Tanışma..
Arkadaşlar herkese merhaba. İsmin Egemen. İzmir de yaşıyorum ve mühendisim.
Cruiser/Chopper motor alma niyetim olduğu için internette araştırma yaparken sitenizi buldum ve değerli görüşlerinizi almak ve de tanışmak için üye oldum.
Bahsettiğim gibi cruiser tarzında bir motorsiklet almak istiyorum. RR Daytona 250 'ye çok fazla yoğunlaşmış ve niyetlenmştim. Fakat yaptığım araştırma da çok fazla yaktığı, süspansiyon, şanzuman vb konularda kronik sıkıntılar olduğunu öğrenince açıkçası biraz soğudum. Sizin görüşleriniz bir kullanıcı olarak benim için çok önemli. RR Daytona 250 dışında bütçeme uyan diğer modeller Superlight 200-Venox 250- GV 250. Sizce hangi modele yoğunlaşmak gerekir artılar eksiler nelerdir biraz bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.
Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
-
Egemen hoşgeldin aramıza. İzmirde süper bir ekibimiz var bugün hatta buluşma var . Kendileri ile irtibata geçip bulmaya gitmeni öneririm hem alacağın motor hakkında hemde istediğin modeller hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz
-
Egemen aramıza hoşgeldin. Umarım en kısa zamanda gönlüne göre bir makine bulursun. Bu akşam toplantımız var. Oraya gelirsen daha detaylı konuşabiliriz8)
Özet geçecek olursak Regal Raptor kendini kanıtlamış bir markadır. Ağzı olan konuşuyor. Çok fazla takılmamak lazım. Kymco Venox sağlamdır. Ama satışında sıkıntı yaşarsın. Hyosung Gv250 sağlamdır onun da yedek parça sıkıntısı var. Geriye Kuba Superlight 200 kalıyor. Onun da eski kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim; görüntü güzel fakat güç konusunda sıkıntı yaşarsın8)
-
Merhaba Egemen, hoşgeldin.
keeway superlight kullandım yaklaşık 1-1,5 sene. tavsiye etmiyorum. vibrasyon çok fazla, yedek parça sıkıntısı var ve parçaları cidden çok pahalı. Hyosung'da da parça sıkıntısı olduğunu duydum. Venox hakkında pek fazla malumatım yok maalesef. Tavsiyem benim gibi regal raptor almandır. ben de daha yeni aldım, şimdilik gayet memnunum.
-
-
Hoşgeldin kardeşim
Öncelikle herşeyin hayılısı olsun.
Şöyle düşün mesela bu grubun adı eskiden RegalRaptor du şimdi RaptorRiders.ben hiç Kübariders yada hyosungriders v.b bi grup görmedim.Regal in kullanıcısının hepsinden fazla olduğunu düşünüyorum.İzmir bu iş için biçilmiş kaftan zaten. Akşam buluşmaya gelirsen bütn soru işaretlerini giderirsin diye düşünüyorum.
-
Hosgeldin Egemen... bende senin gibi cok arastirmistim,sonunda rr spyder modelini aldim.yakit konusunda kotu degil. Yakittaki Uygunlugu senide sasirtacak. Bulusmalara katilarak kullanan arkadaslardan yuzyuze bilgi alman aklindaki soru isaretlerini kaldiracaktir.
-
Merhabalar izmirden aramıza hoşgeldin. Forumumuzda bu söylediklerin hakkında gerekli bilgiye kavuşursun. Her sorunu elimizden geldiğince cevaplarız. En kısa zamanda buluşmalarımıza katılırsan, araştırdığın motorları görme şansında olur.
Toplantılarımızda görüşmek üzere.
-
Aramıza hoşgeldin Egemen. Akşamki buluşmada bütün sorularına yüz yüze cevap bulabilirsin. Ayrıca forumdan da bu sorularına verilmiş oldukça ayrıntılı cevaplar var. En kısa sürede tanışmak üzere...
-
Hoşgeldin kardeşim. Benim tercihim daytona olurdu