Selamlar İzmir Ekibi :)
Bir ihtimal haftaya izmir'de bir motora bakmaya gelebilirim. Henüz netleşmedi ancak motoru gösterebilecek iyi bir usta veya servis var mıdır ? Yardımcı olabilirseniz pek güzel olur.
Hepinize sevgiler
Motor: Honda Varadero
Yazdırılabilir Görünüm
Selamlar İzmir Ekibi :)
Bir ihtimal haftaya izmir'de bir motora bakmaya gelebilirim. Henüz netleşmedi ancak motoru gösterebilecek iyi bir usta veya servis var mıdır ? Yardımcı olabilirseniz pek güzel olur.
Hepinize sevgiler
Motor: Honda Varadero
Burak kardeşimiz gerekli bilgileri aktarmış. Geleceğiniz zamanı haftalık toplantımıza da denk getirirseniz tadından yenmez İzmir ziyareti8)
Hepinize tek tek teşekkürler dostlar. Buluşmaya getirmeye özellikle gayret edeceğim. Netleşir netleşmez haber vereceğim :)
RaptorRiders ailesi bir kez daha yardım ve dayanışmanın ne kadar önemli olduğunu kanıtladı :)
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaş bakacağım motoru başka bir adam almış. Önce ki sahibinden duyduğu şeyleri kendi yaşamış gibi yazmış, üstüne boyum kısa kaldı ondan satıyorum demiş, birde aldığı fiyata 3500 TL eklemiş. Sinir sahibi oldum yemin ediyorum motor bakarken.
Hayırlısı kardeşim. nasipte başka motor vardır, sıkma canını. Kısa zamanda umarım bulursun istediğin motoru.