Arkadaşlar merhaba.
Regal raptor daytona (beyaz) ortalama trafik sigortaları ne kadar cıkıyor. 22 yaşındayım. Bir bilgisi olan varmıdır? Yeni yaptıran, benim yaşlarımda biri varsa acil bilgi verebilirse sevinirim.
Yazdırılabilir Görünüm
Arkadaşlar merhaba.
Regal raptor daytona (beyaz) ortalama trafik sigortaları ne kadar cıkıyor. 22 yaşındayım. Bir bilgisi olan varmıdır? Yeni yaptıran, benim yaşlarımda biri varsa acil bilgi verebilirse sevinirim.
Bu plakasina gore degisir. Izmir istanbul dolaylarinda ilk motorunsa 600 uzeri cikacaktir. Veya ilk motorundan hasar kaydin varsa yine yuksek cikacaktir. Her durumda aileden birilerinin uzerine yaptirman daha yararina olacaktir.
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba Enes istanbul ilk motor genç yaş 800 - 1000 tl den aşağı çıkması zor malesef ama her firma çok farklı fiyat veriyor yaptırmadan mutlaka her firmadan fiyat almak gerekiyor
Ben sigortayi yeni yaptirdim 23 yas 2. Motor c800 680 tl sigortaci ahbap istersen bir fiyat alalım
Yaştan dolayı fiyat yüksek çıkabilir. Eğer satış işlemleri yapılmadıysa bir aile büyüğünün üstüne al derim. Fiyat baya fark eder
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar ben bugün sigortayı 357 tl yaptırdım. Kawasakinin
SOMPO JAPAN SİGORTA A.Ş.
tEL:02164890299