-
Şule Özürün Bendler
Şule Özürün Bendler kendi motosikletiyle Türkiye'den Nepal'e 20 mayıs tarihinde yola çıkacak. Ben kendisiyle görüşüp 20 mayıs Afyon Ankara rotasını tamamladığında bizimle buluşmaya katılmasını rica ettim, bana haber verecek kendisi :) fakat yine de takip etmek isteyen arkadaşlar facebook'tan kendisine ulaşabilir. Türk kadınının-kadınların fırsat verildiğinde istediğinde neler yapabileceğinin dünyamıza yapabilecekleri katkının canlı bir örneği kendisi :) Hiç kolay olmayan projeler, para bulacaksın, sponsor bulacaksın, aileye çevreye millete yapamazsın diyenlere laf anlatacaksın filan derken yorucu bir süreç olmalı. Belki de ileride dünya turu yapmaya niyetli arkadaşlarımız kendisinden çok şey öğrenebilir :)
-
Umarim planladigi sekilde rotasini tamamlar. Bir kadin olarak yapmasi cok daha guzel olmus. Yolu acik olsun, kolay olmayacak :)
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
inşallah herşey güzel gecer türkiyeden sağ sağlim cıksın zaten müthiş gecer :cheesy:
-
Vallahi bilmiyorum :D göreceğiz ben kendisini sürekli takip etmek gerektiği görüşündeyim :)
-
-
Bayanların böyle aktiviteler düzenlemesi yada katılması gerçekten çok güzel. Merakla takipteyim
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Bayanlarimiz bu zamana kadar gerekirse savasmis gerekirse arka planda bir cok is basarmistir. Her daim bu sekilde organizasyonlarda destekcisi olacagim ve sabirsizlikla takip ediyor olacagim yolu acik olsun :)
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Hayalim ya :) umarım rotasını ve yolculuğunu kazasız belasız keyifle gerçekleştirir
-
Yolu açık olsun türk milleti ve motorculari olarak bence gereken destek verilecektir.
-
selammmmm...arkamdan konuşmalar konuşmalar...:) ne güzel yazmışssınız.Şimdi tesadüfen gördüm.Çok mutlu oldum.Evet gittim geldim bile hatta üstüne 3 hafta bile geçti..Facebook ve twitter dan ülke kokusu sayfalarımdan bakabilirsiniz.Ayrıca burada da soru varsa seve seve cevaplarım..tüm guruba sevgilerimle :*