-
RR'a selam
Merhaba arkadaşlar;
Uzun bir süredir ertelediğim motosiklet tutkusunu (ya da merakını diyelim sizlerin yanında tutku olarak bahsetmek ne kadar doğru olur=)) artık yaşam tarzına dönüştürmek için ilk adımı forumunuza üye olarak gerçekleştiriyorum. Üyelerinizden Ekrem Özdemir'in yoğun katkısıyla bunu eyleme dönüştürme aşamasında sabırsız bir şekilde hareket etmekteyim (İşi gücü bıraktım sizi takip ediyorum). Tekirdağ/Çerkezköy'de World Medicine Şantiyesinde çalışıyorum ve Çorlu'da oturuyorum. Malum pazar günleri dışında pek tatilim olmadığından özellikle İstanbul buluşmalarınızın Eko'nun nispet fotoğraflarıyla yetiniyorum. Çorlu'da varolan üyelerle de tanışmak buluşmak isterim.
Hepinize selamlar.
-
Aramıza hoşgeldin forumda aktif olman dileğimle 8)
-
Hey yavrum hey,
Sonunda hoş geldin. Bu adama ben kefilim işte. :cheesy:
Bilen bilir herkese kefil olmam 8)
Hayırlısı ile sana da bir daytona alalımda.
-
Sezgin abi Çorlu'dan aramıza hoşgeldin. Bir sene yaşayıp asla alışamadığım fakat güzel yerleri olan şehir. Geçen haftalarda oraya geldik Gölbaşına. O tarafa yakın olarak Ergun Erbas var üyelerden. Çerkezköy tarafında
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Selamlar Sezgin. RaptorRiders ortamına hoş geldin :)
-
Sezgin aramıza hoş geldin krdşm8)
-
-
Hoşgeldin dostum. Bu tutkuyu uzun süre erteleyen biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Hayat şimdi daha güzel olucak emin ol buna :)
-
Aramıza hoşgeldin.O fotolarda birgün seni de görürüz inşallah
-