-
Depo cizikleri için care
Makinayı aldigimdan beri gözüme batan tek şey depo uzerindeki sık ve kısa cizikleri oldu. Benden önceki arkadaş önüne küçük oğlunu oturmuş. O da deponun üzerine yüz üstü yaslanınca montunun fermuarı depoyu çizmiş. Boyatmayı düşündüm ama bir arkadas bana satarken sıkıntı yaşarsın dedi. Tırnağa bile gelmeyecek kadar sığ olan bu cizikleri nasıl yok edebilirim?
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Pasta cila en bilindik yol.
Ancak gazyağı ile de yapabilirsin. Uygulayacağını bölgeyi güneşin altında 3-4 saat bırak alev gibi isinsin ardından gazyağı ile bölgeyi bastırarak ovala. Ancak bez boyayı cizmeyecek cinsten olsun. Bunu birkaç kez tekrarla. Derin çiziklerde işe yaramıyor ancak kılcal çizikleri az da olsa kapatıyor.
Not: ben bu yöntemi arabada denemiştim sonuç öyle çok muazzam değil fark çok az. En güzeli pasta ciladir.
-
Aynen pasta cilayla kılcal çizikler kayboluyor....tecrübeyle sabittir...
Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Gaz yagından önce bi güzel yıka motoru, elinle kurula, güneşe bırak ısındıktan sonra gözlük bezi gibi bi bezi gazyagıyla nemlendir (fazla dökmeden) bastıra bastıra sil birşey kalmaz 👍🏻
-
Ben bu işlemi çok yaptım dostum.Eğer tırnağın takılmıyosa çiziklere 2000 numara su zımparası al,bol su ile çizikleri dairesel hareketle değil düz hareketle çok bastırmadan zımparala. Sonra bi yıkamacı yada boyacıya git ister rica et onlar yapsın istersen biraz pasta iste üstübü ile dairesel hareketlerle uygula sorunun çözülür.Polisaj makinası ile daha verimli olur. İtiraz edecekler mutlaka vardır ama defalarca uyguladım.Kolaygelsin.
-
Teşekkür ederim. Gaz yağı kullanımını dusunecegim
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Çok derin değilse pasta cila sorununu çözecektir
-
en kısa cozumu depo kılıfı yaptır en guzelınden :)