-
Selam Rüzgarın Çocukları
Arkadaşlar ben Mutlu Sinan.26 yaşındayım.İstanbul Bakırköyde yaşıyorum.Müzisyenim aynı zamanda müzik hocasıyım.Enstrüman dersleri veriyorum ve sahne yapıyorum bu şekilde geçimimi sağlıyorum.15 gündür motor kullanıyorum.Yani motor dünyasında yeniyim.Tüm karşı çıkmalara rağmen verdiğim en doğru kararlardan biri olduğunu şimdiden anlamış durumdayım.Sizlerin arasına katılmak bir ailenin ferdi olmak benim için çok mutluluk verici.Hepimize hayırlı olsun.Sevgilerimle...
-
[QUOTE=Mutlu;221686]Arkadaşlar ben Mutlu Sinan.26 yaşındayım.İstanbul Bakırköyde yaşıyorum.Müzisyenim aynı zamanda müzik hocasıyım.Enstrüman dersleri veriyorum ve sahne yapıyorum bu şekilde geçimimi sağlıyorum.15 gündür motor kullanıyorum.Yani motor dünyasında yeniyim.Tüm karşı çıkmalara rağmen verdiğim en doğru kararlardan biri olduğunu şimdiden anlamış durumdayım.Sizlerin arasına katılmak bir ailenin ferdi olmak benim için çok mutluluk verici.Hepimize hayırlı olsun.Sevgilerimle...[/QUOT E]
samsundan selamlar hocam aramıza hoş geldiniz.bende müzisyenim karadeniz rock müziğiyle ilgileniyorum tulum-kemençe geçinip gidiyorum . üniversite seçimi hakkında ileride irtibata geçelim :) forumda aktif olmayı unutmayın tekrar hoşgeldiniz aramıza RR (RaptoRRiders) ailesi hızla büyüyor.
-
sinan kardeşim hoş geldin aramıza forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle... Muğladan Selamlar...
-
Mutlu aramıza hoşgeldin. Forumda ve yollarda aktif olman dileği ile8)
-
Mutlu kardeşim tekrardan aramıza hoşgeldin diyelim buradan da. Kendisinin sesi ve müziği çok güzeldir arkadaşlar mutlaka dinlemenizi tavsiye ederim 8)
-
Mutlu aramıza hoşgeldin kardeşim. Ortak noktalarımızı akşamki buluşmaya katılırsan yüzyüze konuşuruz. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle8)
-
Aramıza hoşgeldin forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle 8)
-
-
Merhaba abi aramıza hoşgeldin 😊
-
Hos geldiniz :)
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi