-
Muğladan Selamlar
Merhaba. Ben Muğla Yatağan'dan Ömer(Siyah Adam)'ın arkadaşıyım. Adım Nazmi. 3 sene önce A2 ehliyetime sahip oldum ve mondial cup ile sürüşe başladım. Şimdi motorumu KUBA Superlight 200 yapmak istiyorum. Ömer'in tavsiyesi üzerine bu aileye katılmaya karar verdim. Aranıza katıldığım için mutluyum. En kısa zamanda sizlerle tanışmak istiyorum. :)
-
hosgeldın nazmı aramıza mılastayım bende ıns motorunu bır an once alırsın uzun yollar bızı bekler tekerıne das degmesıın forumda aktıf olman dılegıyle
-
Hoşgeldin Nazmi. Yatağan güzel yer özellikle bıçakları :)
-
RR a hosgeldınız
E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Aileye hosgeldin Nazmi. Hergecen gun buyuyoruz ve bunun bir parcasi olmak icin bulusmalara katilimini bekliyoruz. en kisa zamanda istedigin motora sahip olmanda katkimiz olursa ne mutlu. onumuzdeki bulusmada senide aramizda gormek isteriz. forumda aktif olmaya devam et 8)
-
-
Muğla'dan Nazmi kardeşim Raptor Riders ailesine hoşgeldin. En kısa sürede gönlündeki Kuba'ya ulaşırsın umarım. Forumda ve etkinliklerde aktif olman dileğiyle
-
Merhaba Nazmi Muğla yatağan'dan aramıza hoş geldin inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun 8)
-
Bodrum merdivenleri kosarak tirmaniyor 😄 hos geldiniz. Baslamak icin iyi motor sl 200. En kisa zamanda alman dilegi ile ;)
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Aramıza hoş geldin kardeşim senide aramızda görmek mutluluk verici inşallah en kısa zamanda gönlündeki motoruna kavuşursun nasipse toplantıya senide bekliyoruz forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle...