Vulture ve boxer motorların her ikisini de kullanan ya da ayrı ayrı herhangi bi modeli kullanan arkadaslarımdan, abilerimden bilgi alabilirsem memnun kalırım. Bütçeme uygun model sayısında 2ye kadar düştüm. Teşekkürler.. [emoji4]
AmatörÇiftTeker
Yazdırılabilir Görünüm
Vulture ve boxer motorların her ikisini de kullanan ya da ayrı ayrı herhangi bi modeli kullanan arkadaslarımdan, abilerimden bilgi alabilirsem memnun kalırım. Bütçeme uygun model sayısında 2ye kadar düştüm. Teşekkürler.. [emoji4]
AmatörÇiftTeker
Her iki modeli de kullanan arkadaşlarım var. Vulture kullanan çok titreşim olduğunu fazla yaktığını ve iyi gitmediğini söylüyordu sattı zaten. Boxer kullanan ise gayet memnun sıfır aldı 15-16bin km de İstanbul -Çanakkale gibi bir çok tur yaptı. Cafe racer yapmaya çok uygun ve görsel olarakta güzel duruyor
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uzun yoldan kastım yüzlerce kilometreler değil yani şimdilik değil en azından bütçeme uygun olan cruiser maalesef yok abi o yüzden boxer a yöneldim şimdilik.. Şu an için belki 100 küsür kilometre yapmak isteyebilirim o da yeterli diye tahmin ediyorum ama..
AmatörÇiftTeker