-
Acil fikir desteği
http://s33.postimg.org/ytck15xmz/Fre...ar_Motorcy.jpg
resimdeki sinyal setini almak istiyorum alixpressten alacağim ve bir takım endişelerim var ön sinyallerin genişliği standart mı bizim motorlara tam oturur mu alınca elimde patlamasın emin olmak istiyorum
-
kardeşim genelde bunlar standart diye biliyorum ama bu konuda daha tecrübeli arkadaşlarımız sana yardımcı olacaklardır. Birde şöyle birşey var olmayacak diye birşey yok birşekilde mutlaka uydurulur sen beğendiysen gerisi vesaire
-
orjinal sinyalleri baya bayat geldi sinyalleri söktüm 2 haftadır sinyal yok motorda bir sürü modele baktım tek hoşuma giden bunlar onlarda olur mu olmaz mı diye kararsız kalmıştım teşekkür ederim
-
herhangı bır sıkıntı olacagını sanmıyorum takılır .
-
Kaç para bu sinyaller hoş duruyo bencede hoşuna gittiyse bir şekilde uydurulur al geç derim :)
-
Selamlar. Sinyaller kucuk gorunuyor. Bizdekiler en iri boy. Baglajti icin de modifiye etmen gerekli. Ben daha dun benzer bir islem yaptim. Birazdan fotolarini paylasirim. Arka sinyalleri degistirip one de sis fari monte ettim. Bence hem bekleme süresi hem de baglanti problemi nedeniyle alman dogru degil. Neticede herherde uygun fiyata bulursun sinyal modelerini.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Önlere olur ama arka için biraz kısa gibi geldi. Ama emindeğilim.
-
186 lira pusniher'in kafası yanıp sönüyo sinyal veririken :D
-
evet kısa sinyal bağlantı demirine direk olarak vidalıyosun arka sinyalleri
-
aynı işlemi bende yapacağım için merak ettim nasıl yaptığını fotoğrafları atmanı bekliyorum
anilsedali