-
Arka Fren'nin Şişmesi
Benim ikinci kez başıma geldi önceki seferde de hava bugün gibi sıcaktı ve arka frene basmadığım halde fren yapıyordu, motor yürümüyor birinci viteste en fazla birkaç km gidiyor zaten balata kokusunu duymaya başlıyorsun. Şimdi neden böyle bir sorun yaşıyor olabilirim ve ne yapmalıyım.
-
Disk kampanaya geçiş yap kardeşim
SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Diskten sebep oluşuyor diyorsun dimi bu sorun
-
Fren merkezinde problem var bence. Fren piston hareketine bi baktir tamircide
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Selamlar. Zincir ayarini kontrol et. Gevsedigini goreceksin. Arka tekeri gerdir. Hidrolik hava alma usulunu biliyor musun? Bu arada anlatmami ister misin
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Arka fren pompasindan yapiyor. Ayar vidasini en gevsek kisma getirip oraya kaynattirman gerek sanirim 150liklerin kronik problemi bu. Bende de olmustu.
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Benim o zaman yapmam gereken bir ustaya götürmek. Çok fazla karşıma çıkan bir sorun olmasa da (bu ikinci oldu ve tek ortak yanı havanın sıcak olması) önlem almakta fayda vardır.
-
Hidrolik hava alma usulü yok bilmiyorum ama bilmek isterim😊 Nasıl yapılıyor?
-
Kaynak yapabilen herhangi bir motorcu kolaylikla halledebilir ucret dahi almadan. Bes saniyelik bi is.
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
arkadaşlar lütfen biraz mantılı düşünelim .arkadaşın demekki frre sistemi ile bir sıkıntısı var yda balata ile ilgili .
ilk önce dilskleri bir kontrol et derim eğer sürtünme varsa veya aşınma freni kullanmamaya özen göster ve balatalarını değiştir gitmişken merkezidnie bak takılımı kalıyor kolay gelsin