Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve daytona 250 6c düşünüyorum olumlu ve olumsuz yönleri hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum bu arada ilk motorum olacak.
Yazdırılabilir Görünüm
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve daytona 250 6c düşünüyorum olumlu ve olumsuz yönleri hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum bu arada ilk motorum olacak.
Aramıza hoşgeldin kardeşim şimdiden hayırlı olsun diyorum..👍
Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şuayip aramıza hoşgeldin. Kendinden biraz daha fazla bahsedersen seni tanımış oluruz8) Regal Raptor Markası ile ilgili bir çok bilgi mevcuttur forumumuzda. Aklına takılan şeyleri aratarak sorgulayabilirsin. Cevabını bulamadığın sorular için hepimiz yardımcı olmaya çalışacağız.
Şimdiden hayırlı olsun. Ankara'daki ekiple tanışmanı tavsiye ederim8)
merhaba hoş geldin.bende de daytona 250 var siyah alalı 2 hafta oldum.motor güçlü ve gösterili bi motor :)
hoşgeldiniz
Raptorriders a hoşgeldin kullanan arkadaşlar motor hakkında bilgi verecektir
250 Kullanan arkadaşlarımız cevabını umarım verir diye düşünüyorum hoşgeldiniz :)
RR' a hoşgeldin tanışma bölümünden kendini tanıtırsan daha fazla kişi yardımcı olur diye düşünüyorum.
Öncelikle Raptor Riders ailesine hoşgeldin. Fiyat performans olarak alabileceğin en ideal motor daytona derim, görsel olarak hepsinden bir adım önde zaten
Aramıza hoşgeldin ne beklediğine bağlı scoter mamtığıyla bakarsan seni üzer eğer yeni alacaksan rodajına dikkat eder zamanında bakımını yaparsan hiç sorunsuz binersin kontrollerini yapar temizler parlatır ve kontrollerini yaparsan ( yeni olduğundan gevşeyen vida olabilir) hiç sorunsuz binersn. şimdiye kadar bir kere sorun yaşadım o da benim unutkanlığımdan jigle açık unutunca buji bozuldu başka sorun yok 2 senedir ;-) sadece haftasonu biniyorum ve daha 1500 km de ve sıfırdan farksız yani bakarsan çok güzel bir makina ;-)
Eğer ikinci el alacaksan da ucuzunu değil temiz ve bskımlısını ara ;-) pişman olmazsın ama lütfen iyi bir usta bul debriyaj ayarını falan iyi yaptır ve 250 lik olduğunu bil ve zorlama 100-120 hızla her yere sorunsuz gidebilirsin ;-)