-
Selamlar sevgiler
Merhaba arkadaşlar Adım Ogün 29 yaşındayım. Trabzonluyum. İstanbul pendikte ikamet ediyorum. Bir silah fabrikasında cnc telerezyon operatörü olarak çalışıyorum. Evli ve bir çocuk babasıyım. Forumunuzu internette araştırma yaparken keşfettim. Henüz bir Regal Raptor sahibi değilim. Hatta motorsiklet ehliyetim dahi yok. Son 1-1.5 senedir çok yoğun bir şekilde chopper motorlara merak sardım. Regal raptor ile başladım araştırmaya. Bir sürü markayı döndüm dolaştım. Yine Regal Raptorda karar kıldım. Bayramdan sonra ehliyet işlemlerini halledip. Sonra düzgün bir makina arayışına geçeceğim kısmetse. hepinize keyifli forumlar dilerim.
-
Aramıza hoşgeldin ögün abi inşallah gönlündeki makinaya kavuşursun
-
RaptorRiders'a hoşgeldiniz bende sizin gibi baya bi marka araştırmıştım en son Regal Raptor'da karar kıldım 1 senedir daytona 250 serisini kullanıyorum hiç pişmanlık duymadım fiyatına göre duruşuyla gidişiyle herşeyiyle hakkını veriyo arkadaşlarım detaylı + ları - leri hakkında bilgi vereceklerdir iyi forumlar tekrardan hoşgeldiniz 8)
İlker DİNÇER / RaptoRider
ANTALYA
-
ogün merhaba aramıza hoşgeldin motor tecrüben olmadığı için ben sana 150-e2 regal raptor ile başlamanı tavsiye ederim ama perşembe günleri senin bulunduğun yakadaki arkadaşlarımız buluşmasına giderek yakından görüp kendine uygun bir makina seçebilirsin
-
ogün aramıza hoş geldin gönlündeki makinaya en kısa zamanda kavuşman dileğiyle....
-
Merhaba Ogün abi aramıza hoşgeldin. Forumda aktif olman dileğiyle. İnşallah gönlündeki motora kavuşursun 😊
-
RR a hosgeldınız
E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
RR a hoşgeldin. Buluşmalara giderek her soruya cvp bulabilirsin.Hayırlısı olsun.
-
Sıcak karşılamanız için hepinize teşekkürler arkadaşlar. Ben aslında 350 daytona düşünüyordum. Başlangıç için 250 cc ideal diyorlar. 100 cc den bişey olmaz diye düşünüyorum aslında. Zaten efendi efendi kullanacağımız için sıkıntı olmaz diye düşünyorum.
Perşembe nerede oluyor buluşmalarınız ?
-
Aramıza hoşgeldiniz en kısa sürede ehliyetinizi ve motorunuzu alıp rüzgarı his etmeniz dilegimle 😊
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi