Eğitim Ve Bakım İzmir Bornova (24-25 Haziran 2016)
http://www.raptorriders.com.tr/image/bulusmaizmir.png
:Rockn Roll:RaptorRiders için Eğitim ve Bakım zamanı:Rockn Roll:
Eğitim ve bakım , özkanlar viyadüğünün altındaki geniş kapalı alanda yapılacaktır. Bu sayede sıcak ve güneş sıkıntımız olmayacak.
Eğitim, İzmir İl sorumlumuz Hikmet Şenay (ob1kanobi) tarafından verilecektir. Gerek engin tecrübelerini, gerekse aldığı özel eğitimlerini bizimle paylaşıp, teorik ve pratik olarak eğitimini gerçekleştirecektir. Şimdiden kendisine çok teşekkür ederiz.
Öncelikle aramıza yeni katılan, motorunu yeni almış kardeşlerimizin katılımını önemle rica ediyoruz. Lakin bunun emsallerini daha önce yaşadık. Eğitimi kaçırmanızı istemiyoruz, bu sebeple yetişemeyecekler ve işten çıkıp gelecekler için 16.30 da 2.kez eğitim verilecektir. İlki saat 13.00 da olmak üzere 2 grup halinde olacaktır eğitimimiz.
Bakım ise cuma 16.30 da yine aynı yerde olacaktır. Parça ve yağ değişimi yapacaklar olanlar, yanında buji, yağ , hava filtresi getirmeyi unutmasın.
Buluşma yeri: Bornova Özkanlar viyadüğü altı
Bakım Saati : 16.30
Bakım Tarihi : 24.06.2016 (Cuma)
Eğitim Saati : 13.00 ile 16.30
Eğitim Tarihi : 25.06.2016 (Cumartesi)
Buluşma adresi: M.Kemalpaşa caddesinde, özkanlar viyadüğünün altındaki iş bankasının solunda.
İsteyen Arkadaşlar 0 534 517 18 39 numaralı cep telefonumdan iletişime geçebilir.