-
Tanışma
Selam :)
İzmirden yusuf iman ben.88 bolu doğumluyum.2006 dan beri izmir de ikamet etmekteyim.kamuda helikopter teknikeri olarak çalışıyorum.ek olarak oyun hamuru tiyatrosunda oyunculuk,bir ajansta sunuculuk ve animatörlük yapıyorum.gezmeyi pek severim.henüz bir motorum olmasada grubun deneyiminden de faydalanıp tez elden sizlerle sürüşe çıkmayı can-ı gönülden istiyorum.inşallah uzun yıllar aktif üye olarak aranızda yer almayı planlayıp,ailenize hoşbuldum diyorum :)
-
aramıza hoş geldin kardeşim forumda aktif olmanı ve gönlündeki motora kavuşmanı dilerim.. Muğladan Selamlar...
-
Aramıza hoşgeldin yusuf abi inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun.
-
Aramıza hoşgeldin Yusuf, kısa zamanda gönlündeki motosiklete kavuşman ve güzel İzmir ekibinde yerini alman dileklerimle 8)
-
Hos geldiniz. Forumdan bulusma gun ve saatlerimizi ogrenip isminizi yazarak katilabilirsiniz. Boylece bilgi ve tecrube munakelesi yapabiliriz :)
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Aramıza hoşgeldin. İnşallah en kısa sürede gönlünce bir motor bulursun
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Hosgeldiniz İzmirde mükemmel bir aile ortamımiz var sizide aramızda görmek isteriz. Hem alacağınız motor hakkında bilgi almış olursunuz hemde bizlerle tanışmış.
-
RR ailesine hoşgeldin abi inşallah en kısa zamanda istediğin tarz bi motor bulursun kendine
-
Yusuf abi hoş geldin, tam bir Türk erkeği olarak seninde yapmadığın iş kalmamış :cheesy: aramıza hoş geldin, izmirdeki ailemizle tanışırsan alacağın motoru kafanda şekillendirebilirsin, ziraa tüm modelleri yüz yüze görme fırsatın olacak :)
-
RR ailesine hoşgeldin yusuf izmirdeki arkadaşlarımızla buluşmalara katılırsan sana en iyi bilgileri aktaracaklardır .
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi