Ben mehmet emin ankarada yaşıyorum ilk defa motor aldım rr daytona 250 lik aranızda olmak hoşuma gidiyor ilginiz ayrı bir hoşuma gitti ilerde bayramdan sonrada nasip olursa buluşmalara katılıcam .
Yazdırılabilir Görünüm
Ben mehmet emin ankarada yaşıyorum ilk defa motor aldım rr daytona 250 lik aranızda olmak hoşuma gidiyor ilginiz ayrı bir hoşuma gitti ilerde bayramdan sonrada nasip olursa buluşmalara katılıcam .
Ankaradan aramıza hoşgeldin Mehmet Emin Makinen hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip etsin Ankara ekibiyle yolların tadını çıkart forumdada aktif olman dileğimle tekrardan hoşgeldin 8)
İlker DİNÇER / RaptoRider
ANTALYA
Ankaradan mehmet hoşgeldiniz aramıza. . Yeni daytonaniz hayırlı olsun nazar Güle güle kullan..
Aramıza hoş geldin, makinen hayırlı olsun.
Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle, tekerin düz bassın
aramıza hoş geldin :)
aramıza hosgeldın mehmet emin forumda da aktıf olmayı unutma:)
Aramiza hosgeldin Mehmet Emin . Daytonan hayirli olsun. Bodrum`dan selamlar
Merhaba Mehmet aramıza hoşgeldin 👍🏻😊 Forumda aktif olman Ankara ekibiyle yollarda aktif olman dileğiyle ☺
Merhaba Mehmet Ankara'dan aramıza hoş geldin yeni Daytona'n hayırlı olsun kazasız belasız keyifle kullan inşallah 8)
Yeni daytonan hayırlı uğurlu olsun tekerin düz bassın. Forumda ve etkinliklerde aktif olman dileğiyle
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi