-
Regal Raptor e6-c
Merhaba değerli abilerim. Yaklaşık 1 senedir almak istediğim motoru bu yaz alacağım hayırlısıyla.
Yaptığım araştırmalar soruşturmalar sonucu e6-c almaya karar verdim. Kuba superlight 200 ve e6-c arasında kaldım ama bunda karar kıldım. İzmir ve çevresinde arıyorum ve yorumarınızı bekliyorum.
-
Gönlündeki neyse o hayırlı olur inşallah kardeşim en kısa zamanda motoruna kavuşman dileğiyle :)
-
Hosgeldin Mustafa . tanisma basligi altinda kendini tanitirsan kim icin yorum yaptigimizi bilelim. iste link http://www.raptorriders.com.tr/forum...splay.php?f=27
Kararin bencede mantikli olmus . bende sl200 almayi dusunuyordu, beyaz daytonaya karar verdim tam alacakken spyder cikti karsima kacirmadim, bi baktim spyder sahibi oldum.
Forumu takip ederek Izmir ekbinin bulusmalarina katilirsan motor konusunda soru isaretlerini ortadan kaldirirsin, istedgin motorlari birarada gorursun, yorumlarida alarak kararin netlesir...simdiden hayirli olsun 8)
-
Gönlünden geçen makinaya en kısa sürede kavuşman dileğiyle, hayırlısı olsun 😊
-
Hos geldiniz. Kuba dansa bence de mantikli bi karar :) izmir teskilatindan 6c satmayi dusunen birkac abimiz olacakti. Bi sonraki bulusmaya katilirsan konusup anlasabilirsiniz. Hem tanismis oluruz hem de motor hakkinda bilgi alir alim satimi konusursunuz ;)
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Çeşmeden Mustafa, aramıza hoşgeldin. Umarım en kısa sürede istediğin motora kavuşursun. Bu süreçte yardıma ihtiyacın olursa İzmir ekip her zaman yanında olacaktır. Bu arada ben de bayram boyunca çeşmedeyim. Belki denk geliriz. Görüşmek üzere
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Bence doğru karar vermişsin. Makinene inşallah en kısa sürede kavuşursun.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Daytona güzel bir seçim bencede, bütçem uygun olsaydı alacaktım bende ama olmayınca 150 aldım :)