-
Milas'tan Merhaba
Öncelikle herkeze merhaba. milasda ikamet etmekteyim ve şehir içinde bir kaç tane pachli motosiklet gördüm ne olduğunu merak ettim internetten araştırdım ve forum sayfasına denk geldim. bir kaç yazı okuduktan sonra öğreneceklerim olduğunu düşünerekten sizlerin arasına katılmaya karar verdim. Şuanda chopper motorum yok 5-6 ay sonra askere gidicem inşallah sağ sağlim dönersem bir tane RR daytona almayı düşünüyorum. hem o zamana kadar sizlerden edineceğim bilgilere göre farklı markalarda düşünebilirim.
-
kardeşim aramıza hoşgeldin. istediğin her türlü bilgi ve tecrübelere buradan ulaşabilirsin. forumda ve yollarda aktif olman dileğyle tekerine taş değmesin
-
Aramıza hoşgeldiniz.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Aramıza hoşgeldin tez zamanda askerliği bitirir Gönlünde ki makinaya kavuşur patch üyeli arkadaşların arasına katilirsiniz umarım. .
-
Aramıza hoşgeldin kardeşim, inşallah askerliğini sağ salim bitirir ve motoruna kavuşursun. Forumda aktif olman dileğimle :)
LG-E986 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Merhaba kardeşim aramıza hoşgeldin 👍🏻 Bizimle tanışıp kaynaşmak istersen toplantılara gelebilirsin. ☺☺
-
Aramıza hoşgeldin. Şimdiden hayırlı teskere ler.
-
Aramıza hoşgeldin, askerliğini sağ salim bitip gönlündeki makineye kavuşursun umarım. forumda keyifli vakit geçirmen dileğimle :)
Kocaeliden selamlar.
-
aramıza hoşgeldin iyi forumlar
-
arkadesım aramıza hosgeldın en yakın zamanda goruselım pachtlı olarak mılasta 3 kısıyız aktıf olarak benı gormus olabılırsın motor ustunde