Herkese selamlar !
Adım Yiğitcan ;
27 Yaşında motor tutkusuyla yanan bir resepsiyonistim.
Eğer uygun bir beyaz daytona 250 e-6c bulabilirsem arınıza derhal mobil olarak katılacağım :)
Saygılar.
Yazdırılabilir Görünüm
Herkese selamlar !
Adım Yiğitcan ;
27 Yaşında motor tutkusuyla yanan bir resepsiyonistim.
Eğer uygun bir beyaz daytona 250 e-6c bulabilirsem arınıza derhal mobil olarak katılacağım :)
Saygılar.
Kardeşim aramıza hoşgeldin. Umarım motoruna da kavuşursun. Önümüzdeki ilk buluşmaya da bekliyoruz. Çok güzel bir ekip var İzmir'de. Hiç çekinme katılmak için. Bu arada aynı sektördeniz :cheesy:
Kardeşim aramıza hoşgeldin, müsait olduğun ilk fırsatta buluşmalara da bekleriz. Hem motorları yakından inceleme fırsatı bulmuş olursun, hem de aklına takılan sorular var ise bunları çözümlemiş oluruz 8)
Aramıza hoşgeldin Yiğitcan abi, en kısa zamanda istediğin makineye kavuşman dileğimle :)
LG-E986 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yiğitcan aramıza hoşgeldin.
aramıza hoşgeldin kardeşim.
RR ailesine hoşgeldin kardeşim gönlündeki makineye en kısa sürede kavuşup forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle
Aramıza hoşgeldin Yiğitcan.Motorun olmasada ilk buluşmaya gel ki birbirimizi tanıyalım.
Yiğitcan hoşgeldin
Aramıza hoşgeldin buluşmalara katılırsan Barış abinin (Draven) dediği gibi motorları inceleyebilirsin, umarım en kısa zamanda temiz bir daytonan olur, forumda aktif olman dileğiyle :)