-
İstanbuldan Merhabalar.
Merhaba RR Ailesi. 23 yaşında bir grafik tasarımcıyım ismim Ozan bundan önce basit bi scooter kullanıyordum yaptığım stajda Regal Raptor Dayona 250 yi gördükten sonra bunu almam lazım dedim ve para biriktirmeye başladım . Sona yaklaştım alıyorum :D . Bir kaç haftaya satın almayı planlıyorum acemi olduğum için bu konularda tecrübelerinizden bilgi edinmek için üye oldum yakın zamanda motora alıştıktan sonra sizlerle toplu gezilerede katılmak isterim. Herkese hayırlı günler.
-
hoş geldiniz hayırlı olsun tekeriniz düz bassın.
-
Aramıza hoşgeldin Ozan.Umarım en kısa zamanda motoruna kavuşursun. Hem forumdan hemde buluşmaşlarda aklına takılan bütün soruların cevabını bulabilirsin. Doğru yerdesin kardeşim
-
-
-
Merhaba Ozan aramıza hoş geldin inşallah kısa zamanda Daytona'na kavuşur tadını çıkarmaya başlarsın 8)
-
RR ailesine hoşgeldin ozan gönlündeki makineye kısa sürede kavuşman dileğiyle
-
Aramıza hoşgeldin gönlündeki motora kavuşman dileğiyle 8)
-
Merhaba aramıza hoşgeldin 👍🏻 inşallah gönlündeki daytonaya kavuşursun, forumda aktif olman dileğiyle ☺
-
Ozan,
Aramıza hoş geldin. Dilerim gönlündeki makineye kavuşur, kazasız sorunsuz, rüzgarı bol, keyifli sürüşler yaparsın. Formda ve yollarda bizimle olursan soru-cevap, bilginin yanında dostluğumuzu da paylaşırsın.8)