-
Samsun dan selamlar
Herkese merhaba iyi akşamlar arkadaşlar dostlar ben unyede yaşıyorum 26 yaşındayım.regal raptor dd 250 e6c aldım 2015 model fakat bazı sorunlar yaşadım onları paylaşmak istedim.benim motorunda hava tahliye çıkışı egzoz un ustunde . Silindir den çıkan egzoz başlangıcında . Ve bu da hem çok sicakdan egzosu yaktı hem de tahliye hortumu nu yaktı parçaladı.gecen gün gördüm 2013 modelinde bu tahliye hortumu silindir kapağından çıkıyor.simdi ben ne yapmalıyım 2013 model silindir kapağı taksam yasa benimkine kapalı olan yeri actirsam nasıl olur. Egzoz lari gördükçe canım çok sıkılıyor.bide zincir gerginliği ni ne kadar dikkat edersem edeyim artçı bindiği zaman zincir ses yapıyor hatta amortisör kecesini yemiş ve senkronizasyon ayarı yaptırmak için ne yapmamız gerekiyor herkese teşekkür ederim ilginiz için samsun dan Mehmet hocamla tanıştık onun önerisi üzerine yazdım hocam tavsiyeler bekliyoruz tesekkur ederim.
-
Aramıza hoş geldin. Ben ayın 14 ünde samsuna döneceğim.senkron ayarını ben hallederim eksoz problemini pek anlıyamadım.
-
emre aramıza hosgeldın kardesım. samsum grubuyla toplantıda bu sorunlarını dıle getırebılır yardımcı olmalarını ısteyebılırsın arkadaslarım kardeslerım abılerım sana ellerınden gelen yardımı yapacaklardır
-
Merhaba Emre Ünye'den aramıza hoş geldin yeni makinan Hayırlı olsun kazasız belasız keyifle kullan inşalah 8)
Egsoz'lardan çıkan boruların pek işlevi yok istersen iptal edebilirsin makina etkilenmiyor ama boruları yenilemek istersen oto sanayide paeçacılardan yanmaz benzin hortumu bulabilir boyunu makinaya göre kesip takabilirsin kolay gelsin 8)
-
Aramıza hoşgeldin, Samsun ekibi ile buluşmalara katılırsan sorunlarına çözüm bulacağına eminim, keyifli sürüşler :)
-
RR ailesine hoşgeldin Samsun grubu ile iletişime geçersen onlar sana seve seve yardım edeceklerdir. Tekrardan hoşgeldin tekerine taş değmesin
-
Emre kardeşim hoşgeldin. Seninle konuştuğumuzdan beri düşünüyorum, benim de aklıma Celil başkanın önerisi geliyor. En iyisi oraya yanmaz metal bir boru ayarlamak. Sana bahsettiğim Gürol abim senkron ayarını ben hallederim demiş, ayar yapacak daha iyi birisini bulamazsın.
Bu arada Emre Samsun Vezirkoprulu [emoji4]
HTC One M8s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Emre aramıza hoşgeldin kardeşim en yakın zamanda görüşmek dileğiyle..
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Aramıza hoş geldin diyeceğim ama ben de daha samsun ekibiyle bir araya gelemedim ben de unyedeyim en azından burada buluşabilsek
-
aramıza hoş geldin buluşma başlığı açıldığında ismini eklemeyi unutma :)