-
İzmirden selamlar
Merhaba Benim adım Ülkü Koç 1994 doğumluyum Serbest meslek erbabıyım. Motor ile ilk tanışmam Önder(Darkmacros) kardeşim sayesinde oldu.daha oncesinde motorlara karsi pek ilgim yoktu fakat son zamanlarda arkadasimin spyderini gördüm çok hoşuma gitti ve boyle bir tutkum olduğunu fark ettim İzmir toplantilarina katildim ve çok keyif aldim sohbetlerden dostluktan şuan kendime motor bakiyorum hatta bi tane buldum antalya da fakat is yogunluyum nedeniyle gidip bakamiyorum antalya il teşkilatındaki abilerim kardeşlerim motoru görmeye gidebilirse beni de kardesiniz olarak araniza kabul ederseniz çok sevinirim . iyi haberlerinizi bekliyorum . :))
-
HOşgeldin kardeşim :) Seni zaten dostum olarak görüyordum. Birde kendi klubümde görmek ayrıca sevindirdi. Diğer kardeşlerimin de seni tanıyıp seveceğinden eminim. Antalya il Teşkilatından Kardeşlerimiz Mutlaka cevap yazacaklardır.
-
-
Aramıza hoşgeldin :) dilerim kısa zamanda istediğin motora kavuşursun :)
EVREN
RaptorRiders Bodrum
-
aramıza hoşgeldin kardeşim.
-
aramıza hosgeldın kardesım inş. sana da bır yol arkadası edınecegız hep bırlıkte bodrumdan selamlar
-
Hos geldiniz :)
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Aramıza hoşgeldin kardeşim 👍🏻 forumda aktif olman dileğiyle ☺ Antalya ekibi yardımına koşacaktır inşallah en kısa sürede kavuşursun makinana ☺☺
-
Aramıza hoşgeldin bana ulaşırsan sana yardımcı olabilirim İzmir'e selamlar
-
Hosgeldin ailemize,milastan selamlar