-
İzmirden Merhaba
Merhaba arkadaşlar adım ilker izmirde oturuyorum yazılım geliştirici olarak çalışıyorum henüz bir RR'im yok fakat inşallah bende bir arkadaşımla beraber aranıza katılmak istiyorum ikimizde RR daytona 250 almayı düşünüyoruz şahsen ben binici olarak bu motoru almayı düşünüyorum 350 lik bile olabilir fakat izmirde bulamadm 350cc izmirde oturan arkadaşlardan güzel usta tavsiyesi ve bir bayi önerisi alabilirsem mutlu olurum motosikletten çok bu önemli benim için cevaplıyan cevaplamayan herkese simdiden tesekkürler
-
aramıza hoşgeldin ilker. Öncelikle umarım ki gönlündeki makineye bir an önce kavuşursun. İzmir ekibi olarak her hafta periyodik olarak buluşmalar düzenliyoruz. Eğer ki bu buluşmalara katılma şansın varsa elimizden geldiğince yardımcı oluruz, hem de yüz yüze tanışırız.
-
Ilker hos geldin. Bulusmalarda detayli bilgiye sahip olabilirsin. Izmir teskilatimizda subeden almis birkac arkadas mevcut. Onlar yardimini esirgemeyecektir
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
-
Aramıza hoşgeldin gönlündeki makineye kavuşman dileğiyle 8)
-
Kardeşim Hoşgeldin. Haftalık buluşmalara gelirsen aklındaki bütün soruları yanıtlarız. Ayrıca sadece Regal Raptor değil her çeşit Chopper Cruiser makina için gelebilirsin.
-
RR ailesine hoşgeldin ilker tekerin düz bassın 8)
-
cevaplıyan herkese çok teşekkür ederim ne yazıkki şuan altımda cruiser makinem yok :( ufak bır kredi borcum var ve daha sonra motorumu satıp RR daytona 250 almak istiorum izmir buluşmalarına gelebilirim hepsine çalıştıgım iş yeride çankayada hatta bir bulusmanıza kabul edilirse artcı olarak gelebilirim :) izmirdeki arkadaşlar bayi ve servis konusundada fikir verirlerse cok sevinirim
-
Aramıza hoşgeldin, umarım en kısa sürede istediğin bir makineye kavuşursun, buluşmalarada gelirsen hem bilgi alırsın hemde tanışmış oluruz :)
-
Öncelikle aramıza hoşgeldin İlker. Aradığın her türlü sorunun cevabını forumumuzda ve Çarşamba toplantılarımızda alabileceğine inanıyorum. Eğer sıfır km olarak bakıyorsan Karşıyakadaki motoshop yetkili satıcı. İkinci el olarak satın almak istersen forumumuza veya online araç satış sitelerine bakabilirsin. Araç ekspertizi için biz sana destek olabiliriz. Usta konusunda ise; motorlarımızı götürdüğümüz birden fazla usta var. Ancak yakın zamanda kendi garajımızı tuttuğumuz için genelde kendi işimizi kendimiz yapıyoruz. En kısa sürede görüşmek üzere...