-
Regal raptor
Merhabalar foruma yenim üye olduğum için tam olarak nereye açtığımı bilmiyorum blogu yanlış yaptıysam kusura bakmayın. chupper tarzı bir motor alacağım bu kriterlerde REGAL RAPTOR u buldum ancak motoru öven de çok söven de etrafımda kullanan hiç yok sizlerden varsa kullanan yorumlarınızı veya sıkıntılarınız öğrenmek istiyorum. İstediğim model Regal raptor 350 E -6 VEYA 250 Boyum 185- kilo da 90
Şimdiden teşekkür ederim.
-
Hosgeldin tanışma bölümü var burada yeni üye olan arkadaşlar kendini tanitirsa daha memnun oluyoruz kimin ile sohbet ettiğimizi bilmek açısından. . İstanbulun her iki yakasindada haftalik toplantılarımız oluyor bu toplantılara katılıp motorları ve kullanıcıların yüzündeki gerçek tebessüm u memnuniyeti kendiniz görebilirsiniz. . Motorsuz toplantilarimiza katılabilirsiniz..
Not: motorunuz olup olmaması şart degil.. her daim bekleriz. .
-
-
Serdar RR ailesine hoşgeldin toplantılara gelebilirsen canlı canlı modelleri görüp karar vermen daha kolay olacaktır.8)
-
Aramızda hoşgeldin neredeyse boy ve kilo aynı :) sövenede övenede bakmıyıcan kafandaki neyse o aga cebinde paranda olucak :) gidip alıcan birşeyse cıkarsada yaptırırsın nolcak :)))
-
Aramiza hosgeldin 250 e 10 Spyder kullanicisiyim bu katogoride benim fikrim en iyisi regal raptor