-
Merhabalar güzel aile
Herkese merhabalar, Ben 89 doğumlu İbrahim Berk. İstanbul Bağcılar'da ikamet etmekte ve bilişim sektöründe çalışmaktayım. Uzun zamandır içimde yanıp tutuşan iki teker arzusunu aynı şirkette çalıştığım can dostum Serhat'ın (S.Z.) tekrar körüklemesi ile hoop kurs, ehliyet derken dün(21.08.2016) itibari ile motor uygulama sınavını vermiş olup, evraklarımın hazırlanıp teslim edilmesini ve biran önce ehliyetime kavuşmayı bekliyorum ki yollarda aranızda olabileyim. Ehliyet konusunu hallettikten sonra Daytona 250 almayı planlıyorum yakın bir zamanda. Umarım bu ailede bana da yer ayırabilirsiniz. Keyifle ve güvende kalın. 8)
-
İstanbldan aramıza hoşgeldin umarım istediğin bir makine alırsın Bodrumdan Selamlar
-
Merhaba ibrahim berk aramıza hoşgeldin. . İşallah yakın zamanda makinana kavusursun.. toplantılar yapıyoruz her hafta çarşamba günleri gelebilirsen herdaim bekleriz..
-
Aramıza hoşgeldin, yeni ehliyetin hayırlı olsun. umarım en kısa sürede gönlünce bir motorda bulursun.
-
Aramıza hoşgeldin dostum. En kısa sürede gönlündeki motosiklete kavuşman dileğiyle :)
-
aramıza hosgeldın kardesım ilk once ehlıyetını alman sonra motosıklet pesıne dusmen gercekten hos.ama maalesef genellıkle bazı motosıklet kullanıcıları bunun tersını yapmakta.tebrık ederım gorusmek uzere.
-
Şimdiden hayırlı olsun 👍👍 umarım gönlünce istediğin motoruda bulursun. Aman acele etme alırken içine sindiğinden emin ol..
-
Merhaba, hoş geldiniz hayırlı olsun. Motor sevdasını bana da bir arkadaşım bulaştırmıştı ah bu arkadaşlar yok mu :)
-
Merhaba İbrahim Berk aramıza hoş geldin doğru bir başlangıç yaparak önce ehliyetini almışsın hayırlı olsun inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşur rüzgarın ve yolların tadını çıkarmaya başlarsın 8)
-
Merhaba İbrahim aramıza hoş geldin.