-
balıkesirden merhaba
merhaba adım turhan ( adige ). balıkesirde yaşıyorum. henüz bir motorum yok ama 250 spider ve 350 spider olmak üzere iki motordan birini almak için girişim içersindeyim. 140 beygirlik canavar gibi bir aracım var ama nerdeyse 2 aydır kontak bile çevirmedim artık ilgimi çekmiyor. onu verip motoruma kavuşmayı ve sizleredahil olmayı bekliyorum. araştırmalarıma göre balıkesirde hali hazırda bir teşkilatınız yok. internetten buldum sitenizi.
kendimden bahsedeyim biraz. 31 yaşındayım. yeni yapılan istanbul-izmir otobanında laborant olarak çalışıyorum. balıkesir kesiminde. motor tutkum çok uzun zamanlardır mevcut. yaklaşık bir senedir araştırma içindeyim. ne almalıyım nereyle bağ kurmalıyım gibi. sonunda ikisininde kararını verdim. şu an gerçekleşmesi için beklemekteyim.
NE DERSİNİZ BELKİDE TEŞKİLATINIZIN BALIKESİRDE DE Bİ AYAĞI OLUR.. saygılar....
-
Aramıza hoşgeldiniz Turhan.. işallah yakın zamanda gonlunuzdeki makinaya kavusursun uz .. : )
-
aramiza hosgeldiniz.ins. en kisa zamanda motoruna kavusursun
-
eyvallah. sizce ne yapmalıyım? 250lik makina yeterlimidir? tatminkarmıdır?
-
Aramıza hoş geldin 250 limi 350 dersen uzun zaman 250 spyder kullanmışlığım var 350 ye göre tabiki dez avantajları var artçı ile beraber seyehatlerde seni biraz daha sıkıntıya sokar blok olarak aynı bloğa sahipler fakat 350 nin devir bakımından daha avantajlı almışken 350 alderim.
Samsung Galaxy Note 5 Cihazımdan gönderildi
-
Merhaba aramıza hoşgeldin doğru yerdesin bir an önce makine ne kavuşman dileğiyle
-
Aramıza hoşgeldin. İmkanların müsaitse 350 al. 8)
-
Aramıza hoşgeldin umarım en kısa zamanda dilediğin makinaya kavuşursun forumda aktif olman dileğiyle Bodrum'dan selamlar :)
-
RR ailesine hoşgeldiniz. imkanlar elveriyorsa 350 daha makul bir tercih
-
Aramıza hoşgeldin. 250 lik Spyder kullanıyorum. Hız olarak fazlasıyla beni tatmin ediyor. 2 kişi dik yokuslari sorunsuzca tırmanıyor. 350 lik daha da iyi olacaktır. İnşallah gönlüne göre bir makine bulursun
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi