Herkese merhabalar yazın turkıyeye dönüşümde ehlıyetımı ve motorumu alıp ailenizin İzmir subesının bir parçası olmak ıstıyorum tavsıyelerı dolayısıyla çocukluk arkadasım rozenlota selamlarımı ıletırım. Hepinize keyıflı sürüşler :)
Yazdırılabilir Görünüm
Herkese merhabalar yazın turkıyeye dönüşümde ehlıyetımı ve motorumu alıp ailenizin İzmir subesının bir parçası olmak ıstıyorum tavsıyelerı dolayısıyla çocukluk arkadasım rozenlota selamlarımı ıletırım. Hepinize keyıflı sürüşler :)
Merhaba arkadaşım.
Şimdiden hoşgeldin o zaman, selamını da aldım sen de çok selamlar söylersin.
İnşallah kardeşim gönlünde olanı yaşaman dileğiyle. Aramıza hoşgeldin8)
kardesım benım hosgeldın raptor riders ailesine bende allah nasıp ederse 1 -2 hafta ıcınde motormu alıp katılıcam burak hocam da tanıstık zaten izmirdeki bir çok arkadaşla tanıştık çok samimi ve güzel ortamları var sende gel artıkda birlikde sürelim :)
şimdiden hayırlı olsun, ehliyet ve motor haricinde ekipmanlara da ciddi bir bütçe ayır. motorcuların vücudunu koruyan, kaportası ekipmanlarıdır 8)
Saolun aranızda olmaktan onur duydum:) yaklaşık 8 9 bin liralık bir bütçem olucak ekıpmanı motoru ehlıyetımı hepsını alıcaz hayırlısıyla
Aramıza hoşgeldiniz 8)
RR ailesine hoşgeldin inş gönlündeki makineye kavuşursun 8)
aramıza hoşgeldin. İnşallah gönlüne göre bir makine bulursun.
aramıza hoşgeldin ali, motorun ve ehliyetin şimdiden hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah, yollarda ve aramızda aktif olman dileğiyle