Merhabalar,
İstanbul'dan aranıza katılıyorum.
Motosikletim henüz yok :cry::cry:
Başlangıç motoru için önerebileceğiniz var mıdır ?
Boy : 185
Kilo : 105
İyi forumlar. :)
Yazdırılabilir Görünüm
Merhabalar,
İstanbul'dan aranıza katılıyorum.
Motosikletim henüz yok :cry::cry:
Başlangıç motoru için önerebileceğiniz var mıdır ?
Boy : 185
Kilo : 105
İyi forumlar. :)
aramıza hoşgeldin hüseyin, en kısa zamanda gönlüne göre bir motor alırsın umarım, ben sana spider 250 likle başlayabilirsin diyebilirim,.
aramızda olmak için motorunun olması şart değil ist neresinden olduğunu belirtmemişsin ama her çarşamba küçükçekmece gölünün kıyısında buluşmalarımız var ve otobüsle metrobüsle gelen bir çok arkadaşımız gibi sende deneyebilirsin, böylece motor öneri ve motorlarla daha detaylı bilgiyi bizzat muhabbet eşliğinde piirlerinden öğrenebilirsin ;)
Merhaba Hüseyin aramıza hoş geldin 8)
Senin fiziki durumuna bakarsak en az 250 cc lik bir makina sana uygun olur örneğin Spyder veya Daytona kalıplı makinadır toplantılara gelirsen arkdaşlardaki makinalara bakar üzerine oturur sana uygun olana karar verebilirsin perşembe günleride Anadolu yakasında kadıköyde toplanıyoruz bekleriz 8)
7Siyah hoş geldin. Ben de Tuzladayım. Başlangıç olarak herkesin aklında 250 lik olur. Daha küçüğü veya büyüğü ile başlayanlar da var. Öncelikle Allah gönlünüze göre versin. Anadolu yakasındaki toplantılarımıza bekleriz.
Aramıza hoşgeldin, Eray(Mestre) nin dediği gibi boy ve kiloya göre spyder modeli uygun olacaktır :)
Hoş geldin :) kendine göre bir motor bulacağından şüphem yok
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
BAŞKAN'ım Çok teşekkürler gelmek isterim zaman da uyarsa neden olmasın :)
Çok Teşekkürler :)
Evet Uzun bir makine yer bulmak lazım ona da işte aksilik bu :(
Yaklaşık 1 Yıldır düşünüyorum bulamadım halen :D Daha almam için 5 Aydan fazla bir süre var düşünmeye devam :D :D :D
hoşgeldin Hüseyin .....
Hoş geldiniz. Senin ebatlarında spyder kullanan bi tanıdığımız var problem yaşamıyo ama yine de farklı 250liklere de bak derim