-
Merhaba RR Kardeşliği..
Öncelikle zengin tecrübe ve bilgi paylaşımına sahip bu foruma hayran kaldığımı belirtmek isterim. Adım Serkan, Manisalıyım fakat bir yıldır İzmir'de yaşıyorum. Yaşım 31, küçüklükten beri motosiklete gönül vermeme rağmen yeni ehliyet sahibi oluyorum. Selamlar saygılar sunarım.
RR 250D-9 alma düşüncem var ve bir iki yıl süresince daha pahalı bir model alamam.
RR 250D-9\yılı: 2005 \ 14.000 km \ 4.200 TL
Servise göstermeden önce makul mü, alınabilir mi sormak istedim.
Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
-
RR forumlarina hoşgeldin serkan..
-
Serkan öncelikle hoşgeldin. Hiçbir yaş motorsiklet arzusu için geç değildir lakin emniyetli bir sürüş,iyi bir kontrol kısmen zaman isteyen yeteneklerdir. Alacağın motor ne olursa olsun güvenlik ekipmanları hayati önem taşır.. Almayı düşündüğün motor fiyatının içine ekipman fiyatını da katıp öyle hesaplamalısın.. Soruna gelecek olursak diğer arkadaşlar ne der bilmiyorum lakin şahsi fikrim olumlu lakin yine de servise göster. Bir de makine 2005 model olmasına rağmen 14000 de.. Bu biraz dikkat çekici.. Trafiğe çıkış tarihi de önemli..
-
Merhaba Serkan İzmir'den aramıza hoş geldin :)
Başlangıç için düşük bütçeye en uygun model seninde dediğin gibi eski klasik kasalar temiz bakımlı bir makina alırsan seni üzmez ama kurcalanmış bakımsız makinaya denk gelirsen seni üzer o yüzden mutlaka makinadan anlayan biriyle makinaya bakmaya git ve mutlaka servise makinayı kontrol ettir inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun 8)
-
Koruyucu ekipman olarak en az 1.000 TL civarı göze aldım. Forumda tavsiye edilen ürünleri not ettim. Kilometresine gelince yaşına oranı tedirgin ediyor ama satan kişi ilk sahibi ve sadece yazları keyif sürüşü yaptığını belirtiyor. Servis anlayabilir sanırım bu durumu.
-
Hosgeldin aramiza hocam [emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
-
Hoş geldin Serkan umarım gönlüne göre bir makina bulursun
-
Foruma hoşgeldin dostum bilgisi olan arkadaşlar sana yardımcı olacaktır :)
-
Hoşgeldin inşallah içine sinecek sağlam bir makina bulursun