-
Hayırlı geceler Abilerim
Aranıza Manisa Soma dan yeni katıldım hep bir chooper hevesim vardı bu sene kafaya takıp almayı düşündüm şansıma da a2 ehliyet 18 e çıkarıldı ve sadece 125 cc ye kadar kullanabiliyorum daha önce motor kullandım ama chooper ilk olucak başlangıç motoru önerinizi alabilir miyim birde Manisa ve çevresinden olanlar var mı
Son olarak kask önerilerinizi alabilir miyim? Şimdiden teşekkürler
-
İyi geceler kardeşim, hoşgeldin. Hele bir sabah olsun Bilgili abilerimiz sana gerekli yardımı yapacaklardır diye tahmin ediyorum..
-
Merhaba hosgeldin kardeşim bende 18 yasindayim a2 ehliyetim var fakat yeni basladigim icin regal raptor dd125 kullanıyorum zaten motor artık sıfır uretilmiyor mecbur ikinci el alabilirsin bu motoru iyisini bulursan cok guzel rahat bir kullanimi var diğerlerine gore daha kucuk ve hafif oldugu için hakim olmak cok daha basit ve sehir içinde kullanimi cok guzel her binen cok begeniyor fakat motoru alirken cok iyi bakmak gerek kronik bir rahatsizligi varsa gecirmek pek mumkun olmuyor (ornegin benim motorum cok yakiyor ve cozum bir turlu bulunamadi) benim onerebilrcegim bu bir cok markanin 125 lik chopper ı bulunuyor
Kisa zamanda istedigin motoru alip gazlaman dilegiyle [emoji106]
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Manisa somadan Fikret hoşgeldin RR Forumlarına..
-
Aramıza hoşgeldin. İnşallah aradığın motora kısa zamanda sahip olursun.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Fikret,
Gönlündeki makineye kavuşman dileği ile aramıza hoş geldin.
-
fikret aramıza hoşgeldin, 125 kullanmış olman yeterli , adaptasyon her makşnede zamanla oluşuyor, 250den başlamanı tavsiye ederim, umarım en kısa zamanda hayalindeki motara sahip olursun yolun ve farın açık olsun
-
Aramıza hoşgeldin, regal haricinde 125 lik chopper var mı pek bilgim yok ama farklı tarzda motora ve trafiğe hakim olup ehliyeti yükseltene kadar para biriktirip sonrasında daha yüksek cc bir makine ile başlamak daha iyi olur bence :)
-
Kardeşim hoş geldin aramıza bende Somalıyım. İstediğin motora kısa zamanda kavuşursun umarım. Burada kafandaki bir çok soruya yanıt bulabilirsin, güzel vakit geçirmen dileğiyle. 8)
-
Merhaba Fikret. Manisa - Soma'dan aramıza hoş geldin 125 cc chopper piyasa sıfır yok Regal Raptor'un eski modelleri var onlarda fena değil makina bakımlı ve hırpalanmamış olursa işini görür inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun 8)