hukukçu bir dost var mıdır?
Merhabalar;
Öncelikle hepinizden özür diliyorum zira böyle bir konuyu her ne kadar ''konudışı'' başlığı altında da olsa paylaşmaktan üzüntü duyuyorum. Lakin ailem olarak gördüğüm insanlardan görüş/bilgi alamayacak isem başka nereden alabilirim onu da bilmiyorum.
Celil Başkanım kısmen vakıftır. Benim minik bir yamyamın var 2011 de doğdu. 28 haftalık 650 gr. olarak.. İsmi Altar Toprak (Ben Tobi diyorum) :D Çok feci bir süreçti ve yaşaması Rahman'ın bahşettiği bir mucize idi. Uzun soluklu bir yaşam savaşı verdik hem oğlum hem annesi hem ben.. Beyin kanaması ile doğdu, otizm var şu an ve uzunca bir süredir fizik tedavi almaya devam ediyor. Çok detaya girip canınızı sıkmayacağım. Şu an 5 yaşında koç gibi bir yakışıklı.. O yorucu dönemde çektiğim kredi ve adıma kayıtlı bol limitli kredi kartı ile ilgili Akbank beni hacize verdi. Dosya 2014 te açıldı. Sanırım bankalar bu özel hukuk firmalarına borçları satıyorlar. Firma yapılandırma diyor ve tacizkar bir biçimde saldırıyor. Boşanma davam devam ediyor ve 800 Lira nafaka ödüyorum ki (malül emekliyim gerisini siz düşünün) elime de adam akıllı bir şey kalmıyor. Aramızda icra hukuku ile ilgili yeterli bilgi sahibi tercihen hukukçu bir arkadaşımız var ise ondan bilgi almak isterim. Borç bugün kapanırsa 42 bin diyorlar. Kimseden birşey isteyebilen bir tip olmadığım için bunu kendi başıma çözmeye çabalayacağım. Tek ricam bu konuda yetkin arkadaşlardan eğer mümkünse bilgi almak istiyorum..