-
Yüreğim yaniyor
Yüreğimin acısını haykırmak istiyorum.
Adana'da dört duvar arasında birbirine sarılmış vaziyette ölüme giden yavrularımız için yüreğim yanıyor boğazım düğümleniyor. İşini doğru dürüst yapmayan, vizyon sahibi olmayan, bir kapının ne işe yaradığını bilmeyen, ilkel benliğe sahip olan ama bir basın açıklaması yapılırken konuşan kişinin arkasına bir ordu gibi dizilip ben de çıkayım demeyi bilen çok bilmiş efendiler sizin yüreğiniz yanmıyor mu? Teknoloji çağımızda bu ilkellik nedir? Kendimizden utanmalıyız. Gencecik yavrularımız yanıp gitti. Yazıklar olsun!!
Bu mesajım siyasi değil insanidir.
Sayın yöneticilerim siyasi olduğunu düşünüyorsanız silebilirsiniz.
-
Yalnız değilsin... Bunlar insan olmanın gereği! Ne kadar derinden üzülüyorsak o kadar insanız!
Çocukların Anısına... Adana!
Daha 12'sindeydin çocuk
12 ateş gibi yaktın düştüğün yerleri
Oysa biz alışmıştık bu zamanlar
çabuk unutmaya ölümleri
Onlar bilmez seni, kullanırlar ölünü bile
Ama umutların da yandı çocuk
genç kızlık hayallerin de yandı
başladığın hikayeler yarım kaldı
Saçların kül oldu, kül bulut
Var git oradaki kapılar açılır elbet
Günahı tatmadan
Harama bulaşmadan
Saflığınla, temizliğinle
güzelliğinle git
Her yeni doğmuş bebeğin avuçlarında
kokun kalacak
Bizi daha fazla ağlatma
Aç şu kapıları git!
Anıl Sedalı
-
Ne yazıkki hepimizin yüreği yanıyor. Allah tekrarını yaşatmasın bu üke terörden zaten yeterince acı çekti.
-
Bir tek iyi haber alamaz olduk son zamanlarda. Allah sonumuzu hayretsin. Ruhları şad olsun
-
Bu kadar karanlık ,bu kadar iğrenç bir dönem daha yaşamamıştır bu ülke ... Yazık ki duygudan uzaklaşmış bu toplum hala duyarsız ilgisiz... bu da üzüntümüzü artırıyor ... Yazık çok yazık...
-
Bu konuyla ilgili cok sey yazıp soylemek ısterdım ama eger yazarsam emınım benı şutlarlar.O kucuk meleklerin mekanları cennet olsun......
-
Bu ay hep boyle uzucu haberler aldık inşallah tekrari hic olmaz:(