-
Tanışma
Herkese merhaba ben ahmet kuşadasında yaşıyorum iş icabı afyondayım kısmetse ay sonunda ilk motorum olacak spyder 350 ile aranızda olacağım.
11 yıldır motor hayalim var maddi imkanlardan dolayı ve birazda cesaretsizliğimden olsa gerek motor almadım daha önce arkadaşlardan vitessiz motor kullanıyordum. Yani çok bir motor kullanmışlığım yok. İlerleyen günlerde bilgi ve tecrübelerinize danışacağım.
Tanışma için yeni bir konu açmak doğru mu yoksa önceki konu altına yazmak mı daha doğru bilemedim. Yeni açmayı uygun gördüm. Çaylaklığımı mazur görün
-
Öncelikle hoş geldin Ahmet, tanışma başlığı açmak aslında bir forum kuralı ve tam olarak yapman gerekeni yapmışsın :) nokta atışı kısacası 8) umarım tez vakitte gönlüne göre bir makina bulursun. forumda aklına takılabilecek konularla ilgili bir çok başlık bulabileceğin gibi her zaman tüm merak ettiklerini sorabilirsin seve seve bildiklerimizi aktarmaya çalışırız ;) sonuçta bilgi paylaşınca kıymetli :Rockn Roll:
-
Afyondan ahmet Hoşgeldiniz RR forumlarına.. Umarım kısa zamanda gönlünüzdeki makinaya kavuşursunuz.. birçok sorunuzun cevaplarını arama butonunu kullanarak geçmiş konularda defalarca kez paylaşıldığını görmüş olursunuz.. bulamadığınız sorularınız içinde konu açarsanız elimizden geldiği kadar karalarız.. inşallah forumumuzda sürekli sizleri aktif görürüz..
-
Aramıza hoş geldin, kısa sürede motoruna kavuşursun inşallah. Forumda aktif olman dileğiyle. 8)
-
Dostum hoş geldin. En kısa zamanda motoruna kavuşman dileğiyle. Kafana takılan bişey olursa sormayı ihmal etme.
Uçtum! Şahitlerim var
-
Merhaba Ahmet aramıza Afyon'dan hoş geldin inşallah kısa sürede gönlündeki Spyder'e kavuşursun 8)
-
-
Aramıza hoş geldin Ahmet.
-
Merhabalar Hoşgeldin aramıza :)
-
Hoş geldin. Motosikleti alacağınız güne de şahit oluruz inşallah.