-
yardıma ihtiyacım var
merhaba bende regal raptor dadwy şanzumanlı sanırım 250 e9 var 2008 model öncelikle jikleyi anlayamadım yukarı olunca kapalımı oluyor yoksa açıkmı 2. olarak motor 70 80 fln geçmiyor 90 kg yim ve en azından 250 olmasından dolayı bi 120 fln yapmasını isterdim arkadaşlarımda 125 lik var honda yamaha vs. ve 100 ü çok rahat geçiyorlar acaba motordamı sıkıntı var çünkü 80 basması normal değil bence
-
Merhaba Murathan;
Öncelikle hoşgeldin.. Yeni her arkadaşımızın kendini ilk önce ''tanışma'' başlığı altında tanıtması bir forum kuralıdır. Kendini detaylı bir biçimde ''tanışma'' başlığı altında tanıtırsan seviniriz.
Jikle aşağıda olduğunda açık, yukarıda kapalı oluyor. 250 cc olmasına rağmen 80 km/s geçmiyorsa ve bu jikleden kaynaklanan bir sorun değilse muhakkak bir ustaya yada servise gitmelisin. Konu hakkında gerçekten bilgili arkadaşlarımız var muhakkak yardımcı olacaklardır. Geçmiş olsun.
-
Merhabalar aynı problem bendede oldu ancak ben 0 km aldım(2011) model. Servise götürdüğümde karbulator hava pompasi erimişti belki ondandır yakıtı yakamadigi icin performansada dönüştüremiyor. Sebebi olarak ise uzun süre beklemiş, yatmış motorlarda bekliyen plastiğin özelligini kaybedip ısıyla karşılaşınca eridiği söylenmişti.
-
Birde jikle açıkken benzin hava ayari değişeceği icin yanma tam anlamiyla gerçekleşmez açık jikleyle yıl alırsan devir yapamazsınız ve hizlanamazsiniz ... Acaba jikle açık mı kullandınız motoru
Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
muhtemelen jiklem bozuk çünkü yukarı veya aşağı yani kapalı açık hiç ses değişikliği olmuyor motor sanki hep aynı çalışıyor bide o karbüretörü kaça yaptırdın acaba ?
-
karbüretörü kaça yaptırdın acaba ? bide beylikdüzüne en yakın servis nerde