-
EV HALİ SOHBETLER
Arkadaşlar; açılan topiklerde o konu ile ilgili konuşuyoruz...ama gündelik sohbetler yapabileceğimiz ,herzaman herkesin girip merak ettiğimiz şeyleri konuşabileceğimiz bir topik yoktu ...adminimiz ve saygıdeğer modlarımız kızmazsa,izin verirlerse böyle bir topik açmak ve herşeyi burda konuşmak isterim tabii sizlerde onay verirseniz... :oops:
mesela ben merak ediyorum
1-- deniz nerelerde
2--niye bu hafta toplantı yapmıyoruz..
3--moto junior mehmet"in hiç sesi çıkmıyo ...
gibi bir çok şeyi burda konuşabiliriz
-
ewet örtmenim haklısınız... bazen kaybolan arkadaşlarımız oluyo..insanın gözü arıyo gerçekten....
izn meselesine gelince ....beni telefonla arayıp izin almalıydınız.. 2019 yılının mayıs ayına kadar banlandınız... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
-
boynum kıldan incedir vur başımı okan ya pardon BANLA canın sağolsun ;)
SADECE OLMAYANLAR DEĞİL ,BİR ÇOK ŞEY VAR Kİ HEPSİ İÇİN AYRI AYRI TOPİK AÇMAK, FORUMU ŞİŞİRMEK ANLAMSIZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM
-
Deniz nerelerde diye aramayın hemen yanınızda adı da Marmara,
Siz biraz zor toplanırsınız, İnci hatırlarsın, hatta unutman mümkün değil Bakırköy tayfası nasıl toplanırdı. Yer belli gün belli saat belli. Hiç problem oldu mu. Sizde sabitleyin yeri ve gün ile saati bu iş de halledilmiş olsun.
Moto junıor şimdi ay sonu ya ödemeler, kira eleman maaşı falan derken, ikinci elleri paketlemeye çalışıyordur, dükkan çevirmek kolay mı, hiç iş yapmasan hergün kenara en kötü temiz 100 YTL atmak lazım.
Bende sandımdı ki eve gidince ne yapıyonuz ne konu üzerine sohbetler ediyorsunuz diye soracan sandım. İşte bende anlatmıyom.
-
İnci, bence bu topik, açılması muhtemel birsürü topiği de toparlar. İyi fikir...
-
Hocam deniz izinli evde ders çalışıyo malum dersleri veremezse hazır asker
Mehmet hırsızlarla uğraşıyo kepenk alarm filan ha bide bebiş geliyo ya onla ilgileniyo
Bu hafta niye toplantı yoka gelince aslında bu hafta avrupa kupaları maçları nedeniyle katılım düşmesin diye cumaya açalım demişti alper ama babaları ev taşıyo onlara yardım ediyodu herhalde unuttu.Bende haftaya kızı almaya gidicem yokum diye burdaki işleri bitirmeye çalışıyorum iş devirleri filan var hata birazda bizde var ilgilenemedik
Bu arada bu topik bence güzel herkez ufak tefek soracaklarını burdan sorup gereksiz topikler açmazsa topik kalabalıklığımızda düzene girmiş olur
-
Teşekkür ederim selçuk"cuğum...
abi haklısın bir yer ve saat fikslememiz lazım ,herkez bilmeli ki; sonra gidilecek yer neresi olursa ama ilk önce belirleyeceğimiz bu sabit mekan da toplaşılacak... oda olacak yakında ... adminim buna bir e l atar inşallah...zaten dolma bahçe yavaş yavaş sabitleniyo galiba...
-
mantıklı bi topik hocam teşekkürler.
bende denizle aynı durumdayım bende bugun izine cıkıp ders çalışma kampına giricem. 2 ders var vermem gereken veremezsem hazır askeriz. lütfen bu hafta denizle bana ve hatta sınava gircek diğer arkadaşlara dua edin.
-
Adı üstünde Dolmabahçe olursa alıştırma milleti dolmaya sonra baş edemezsin. Yapraklar mumbarlar tadını biliriz.
-
dualarımız sizle ama sen kapat artık şu pc yi de otur derslerinizn başına sonar dualarda bir işe yaramaz ....hem ne demişler bilirisn "EMEKSİZ YEMEK OLMAZ" :)
aman mehmet abi napıyon şşşşşşşşşşşş duymasın kimse :) ;)