.............
Yazdırılabilir Görünüm
.............
Uğur merhaba,
Vlog çekimleri ile bilgi amaçlı güzel paylaşımlar yapıyorsun devamını bekleriz tabiki ama videoların her birine başlık açmak yerine bir başlık altında toplaman hem daha düzenli olur hem sırayla takip etmiş olurlar .. İkinci olarak biliyorsun ki burası grubumuzun kalesi mümkün oldugunca toplantı,sürüş,etkinlik,festival yazışmalarını burdan yapıyoruz ve aktif üyeler haricinde kendi çekimlerinin paylaşımına kolay kolay reklama girdiği için yönetim tarafından onay verilmiyor senin de bence taşın altına biraz elini koyman gerekiyor eğer kendini buraya ait hissediyorsan sadece vlog paylasmak yerıne forumda zamanın oldugunda aktif olarak diğer konulara da göz atıp yorum yapman bilgi paylaşımını aktarman daha sağlıklı olur ...
Benim eleştirim de bu yönde artık bundan sonrası senin uygulamana kalmıştır .. Tekerin düz bassın 8)
güzel olmuş bro
Sevgili uğur.
Geçen hafta motor yıkama ile attığın vlog linkinden sonra kullanıcı frameni biraz incelediğimde forumda kendi vloglarına ayırdığın zaman üyelerimize ayırdığın zamandan daha fazla. Asıl amacı yardımlaşma paylaşma kardeşlik ve birlikte sürmek olan grubumuzda değerli paylaşımların saygı görmekte ve bende severek izlemekteyim. Bu yoldada gerçekten güzel bir çizgide ilerliyorsun kutlarım. Ama birkaç mesajında beni takip edin şeklindeki reklama yönelik durumlara kayıtsız kalmak istemedim. Grubumuzda sanalda olsa hiçbir reklama yönelik duruma müsaade edilmez. Sezon açılıyor ve senide aramızda görmeyi istiyoruz. Değerli vloglarına destek veren beğenen takip eden tüm arkadaşlarım adına haftalık buluşmalarımıza sürüşlerimize bekliyoruz. Durumu değerlendirip bundan sonraki süreçte daha fazla destek görmek kadar destek göstereceğindende şüphem yok. Başarılarının devamını dilerim. Tekerin düz bassın. Kolay gelsin 8)
Uğur Merhaba;
Yaptığın vloglar çok hoş ve faydalı.. İnanarak ve severek yapıyorsun bu da takdire şayan. Beğenilsin,izlensin ve emeğine saygı gösterilsin istiyorsun. İnan senin için vlogların ne ise bizim için de forum o.. Amacımız seni tenkit etmek değil. Biz de yüzlerce ,binlerce insanın emeği zayi olsun istemiyoruz. Foruma ,içinde yaşayan bu aileye saygı duyulmasından başka bir amacımız yok. Bu yüzden istisnasız her üyenin forumda aktif olması gerekiyor. Aktif olan üyelerin paylaşımları da çok daha fazla destek görüyor. Çünkü onu tanıyoruz, ticari yada farklı kaygıları olmadığı konusunda ikna oluyoruz. Forumda aktif olman emek göstererek yaptığın vlogların için daha büyük bir destek bulman anlamına da geliyor.
Yaptığın işe ,sana saygı duyuyoruz ve senin de aktif olarak emeğini paylaştığın bu foruma aynı titizliği göstereceğinden şüphemiz yok. Forumda aktif olman dileğiyle; başarılarının devamını dilerim..