-
merhaba arkadaşlar
antalya da Uğur arkadaşımız sayesinde tanıştık toplulukla çok da iyi oldu. 8 senedir antalya da yaşıyorum 2 yıldır motor sürüyorum daha önce herhangi bir motorla bir deneyimim yoktu telefon alır gibi motor alıp kurcalıya kurcalıya öğrenirim deyip başladım ramzey qm250 kullanıyorum tavsiye ederim bir çin olmasına rağmen taş gibi motor beni hiç üzmedi yolda bırakmadı. antalya da hala öğrenciyim bu yıl bitiriyorum bunun dışında başka herhangi bir işle meşgul değilim bu grubun amacı doğrultusunda bol bol motorla gezmekten başka bir gayem yok tekrardan merhaba
-
Merhaba Ali, aramıza hoşgeldin 8)
-
Aramıza hoşgeldin Ali .... Antalya gurubumuzun gezileri efsane oluyor ... onlarla irtibata geç , ellerinden geleni yaparlar ... doğru yerdesin ...
-
Merhaba Ali . Antalyadan aramıza hoş geldin 8)
Antalya Ekiple tanıştın bundan sonra buradada aktif ve katılımcı olmanı bekliyoruz :) 8)
-
Ali kardeşim aramıza hoş geldin. Antalya ekibimiz her geçen gün büyüyor bizde bunu keyifle izliyoruz. Her geçen gün kardeşlerimiz çoğalıyor. Katılımcı ve paylaşımcı olman dileklerimle.
-
-
Aramıza hoşgeldin kardeşim
-
-
-
Merhaba Ali;
Yollarda ve bilhassa forumda aktif olman dileğiyle,tekerine taş değmesin, aramıza hoşgeldin..