Regal raptor daytona 350 almayı düşünüyorum alcagım motor sanırım 2003 modelmiş motoru gördüm 4 bin kilometrede ve kazası falan bişeyi yok görüntü olarak çok hoşuma gitti fiyatı 8500 tl 2003 model olması kafamı karıştırdı o yaşta motor alınır mı
Yazdırılabilir Görünüm
Regal raptor daytona 350 almayı düşünüyorum alcagım motor sanırım 2003 modelmiş motoru gördüm 4 bin kilometrede ve kazası falan bişeyi yok görüntü olarak çok hoşuma gitti fiyatı 8500 tl 2003 model olması kafamı karıştırdı o yaşta motor alınır mı
Boyum 186 kilom 88 izmirdeyim Karşıyaka'danım ilk motorum olcak daha önce raptorriders üyeleriyle karşılaştım buraya yönlendirdiler yardımınızı bekliyorum teşekkürler
Aramıza hoşgeldin. 2003 model daytona duymadım hiç. O kadar eskisi yoktur zannimca model 2013 falandir o fiyatı istediğine göre.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ayrıca 2013 model için de 4000 çok az . Motora mutlaka bakit
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aramiza hos geldin :Rockn Roll:
Hoşbuldum sağolun
Spyder 250 ler Nasıl sizce
2003 model 4 bin km. Çok mantıklı gelmedi bana ... Birde 2003 model için fiyat çok abartı geldi . Ankara'da 2015 model makinayı 9500 e aldık ... Karar senin tabiki. İyi araştır diyeceğim başka birşey diyemiyorum
Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aramıza hoşgeldin. İnşallah gönlündeki makinaya kavuşursun bian önce.8) 2003 model daytona ilk defa duydum.:shock: Pekte inanasım gelmiyo açıkçası. Fotoğrafı linki varsa buradan paylaş bi bakalım daha sağlıklı yorum yapmaya çalışalım bence.8) Forum profilinden ad soyad kısmınıda güncellersen seviniriz. :)