-
Selamlar, Saygılar
Merhabalar. Ben İstanbul Tuzladan Mert Can. Uzum zamandır motora başlama hayalimi 2 ay önce gerçekleştirdim. Çok fazla süremedim gerçi ama motorum benim olması bile bana yetiyor. Hala acemi olduğum için yol, trafik korkumu yenemedim. Trafikte araba ve motor ilişkisindem dolayı. Bu korkuyu kısa bir sürede atlatırım inşallah sizlerele uzun yola çıkarız. 😊
-
A.selam hoşgeldiniz kazasız belasız bol sürüşler dilerim cesaretini toplayıp sürmeyi dene daha keyifli :)
-
Mert Can hoş geldin, motorun hayırlı uğurlu olsun. trafiğe alışırsın ama alıştıkça ben zaten biliyorum düşüncesine kapılma ilk hatanı o zaman yaparsın her daim temkinli olmakta fayda var. motorun ile ilgili fırsat buldukça trafiğe kapalı alanlarda pratik yapmak(ani fren(ön, arka, ön + arka aynı anda), viraj teknikleri v.b. pratikler yapman faydalı olacaktır.
Anadolu ekibimiz her hafta perşembe günleri toplaşır forumda haftalık buluşma başlıklarından onları da takip edebilirsin katılmanı tavsiye ederim, bir süredir anadolu tarafına geçemedim pek özledim onları :)
tekerine taş değmesin, forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle :Rockn Roll:
-
Hoşgeldin dostum kazasız belasiz iyi surusler diliyorum 😊
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Aramıza hoş geldin Mert Can ... herşey gönlünce olsun...
-
Merhabalar.. hosgeldiniz RR forumlarina yeni makinanizda hayirli olsun nazar
-
Mert,
Aramıza hoş geldin. Makinen hayırlı olsun.
-
Aramıza hoşgeldin makinen hayırlı olsun :)
-
Aramıza hoşgeldin.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-