-
Selam ^^
Herkese Merhaba,
28 Yaşındayım ve İstanbul'da yaşıyorum, grubunuzu epeyce duydum, okudum ve araştırdım internetten. Yakın tarihte bir Daytona 350 alma ümidiyle aranıza katılmak istiyorum. İlk motosikletim olacak ve haliyle heyecanlıyım. Yeterli pratikten sonra yol arkadaşınız olmaktan mutluluk duyarım :)
Sevgiler,
Önder
-
Aramıza hoşgeldin Önder.. Hayalini kurduğun makinana kavuşmana az kaldı Her geçen gün.. işallah Tez zamanda kavuşursunuz birbirinize.. Forumda aktif olur görüşüp tanışma fırsatınıda yakalarız umarım..
-
Önder hoş geldin, umarım tez zamanda gönlüne göre bir makina bulabilirsin 8)
-
Önder hosgeldin aramiza umarim hayaline kisa surede kavusursun.
-
Aramıza hoşgeldin. İnşallah istediğin motora bir An önce sahip olursun.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Merhaba Önder;
Öncelikle aramıza katılman için motorunun olmasına gerek yok. Toplantılara dilediğin vakit katılabilirsin. Bu katılım hem almak istediğin makineyi daha yakından tanımaya görmeye, dokunmaya hem de tecrübeli arkadaşlarımızla yüzyüze fikir alışverişi yapma imkanı sağlar. Pratik konusunda da gerekli bilgi ve feyzi arkadaşlarımızdan edinebilirsin.
Forum ve buluşmalar bizim için çok önemli. Çünkü forumda ve buluşmalarda,festivallerde vb. aktif olmak bu aileye,birbirimize ve dolayısıyla kendimize saygı duyma biçimimiz Önder. Zira samimiyet,aile bağı ve saygı ancak birbirimizi daha iyi tanıdıkça ,yanyana oldukça doğup pekişiyor.
İnşallah en kısa sürede kalbindeki makineye kavuşursun dostum. Makineni aldığında yollarda ve bilhassa forumda aktif olman dileğiyle; aramıza hoşgeldin..
-
Foruma Hoşgeldin dostum :) inş makinene de en kısa zamanda kavuşursun ;)
-
RaptorRiders'a hoşgeldin kardeşim. Dilerim gönlündeki makinaya biran önce kavuşursun. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle 8)
Not. Ekipmanın önemini unutma.
-
Önder merhaba. Gönlündeki makinana kavuşman dileğiyle. Hoşgeldin aramıza. Eğer böyle bir düşüncen mevcut ve sezon bitmeden alma planın varsa haftalık buluşmalarımızdan birine gelirsen hem ekiple tanışırsın hem de benim daytonayı inceleyebilirsin. CC yükseltme planım var. Detayları senin içinde uygunsa yüzyüze görüşürüz. Tekrardan hoşgeldin. Yollarda gorüşmek ümidiyle
-
Merhaba Önder aramıza hoş geldin inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun 8)